Notícies més llegides



+ Notícies


Puigcerdà/ Platja d'Aro

The Gospel Viu Choir festejarà els 20 anys a Puigcerdà i Platja d’Aro

+ Notícies  -  25/07/2022  -  09:08

La reconeguda formació de gòspel hi portarà el seu darrer espectacle, ‘Non Stop Gospel 20’, els dies 5 i 11 d’agost


The Gospel Viu Choir

The Gospel Viu Choir



Les localitats de Puigcerdà i Platja d’Aro són els destins gironins que la formació The Gospel Viu Choir ha escollit per celebrar el seu vintè aniversari (2002-2022). En aquest sentit, un dels grups de gòspel de referència a Catalunya i Espanya actuarà el pròxim divendres 5 d’agost a l’Església de Sant Domènec de Puigcerdà (22h), mentre que la setmana següent, el dijous 11 d’agost, ho farà a la Plaça del Mil·lenari de la localitat baix-empordanesa (22:30h), en el marc de l’esdeveniment ‘Una nit gòspel’.

Aquestes dues representacions donaran continuïtat a la presentació oficial de la seva última producció, ‘Non Stop Gospel 20’, que va tenir lloc el passat 24 de maig al Palau de la Música Catalana de Barcelona. Anteriorment, la formació havia forjat una sòlida i reconeguda trajectòria musical, tal com evidencien els 330 concerts, les 90 actuacions de caràcter solidari o les prop de 200.000 persones de públic assistent. 

El concert d’aniversari

‘Non Stop Gospel 20’ és un espectacle que inclou els moments més colpidors i emblemàtica de les anteriors produccions de la formació: Marchin’to Freedom (2004), The Gospel X-perience (2006), The Gospel X-perience In Symphony (2008), Spirituals (2010), Non Stop Gospel (2012), Reload (2014), Gospelizing (2017) i Vida (2020). 

El projecte, que ha estat creat, ideat i produït per Moisès Sala, director, compta amb la interpretació de més d’una trentena de cantants d’arreu de Catalunya, que a través de les seves veus encomanaran al públic l’emoció dels records i els instants que han definit la vida de la formació al llarg d’aquestes dues dècades. 

De fet, ara fa deu anys, el 2012, Sala va crear ‘Non Stop Gospel’, que es va convertir en l’espectacle del grup amb més èxit. Ara, una dècada després, però amb la mateixa essència, s’ha volgut celebrar l’efemèride dels 20 anys amb aquesta nova creació, que neix amb la voluntat, entre altres coses, de reivindicar els noms que han anat passant pel grup. “La idea també és que sigui un homenatge als més de 300 cantants que han format part de la formació. No és només un recopilatori”, apunta Sala abans d’afegir: “Fusionem el gòspel urbà, el contemporani, el latin, el funky, el blues, els ritmes llatins i també alguns ‘spirituals a cappella’. És, sens dubte, un passeig pels millors moments del nostre gòspel”.


Autor: Redacció


#thegospel #puigcerda #platjadaro


#thegospel #puigcerda #platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...