Notícies més llegides



+ Notícies


Llívia

El Museu de Llívia intensifica les activitats de cara els mesos de juliol i agost

+ Notícies  -  22/07/2022  -  13:51

Les visites guiades són un dels plats forts de l'agenda del museu




El Museu de Llívia ha organitzat pels pròxims dies 23 i 30 de juliol les visites "Les 5 icones de Llívia", un itinerari d'unes dues hores de durada que permet conèixer el patrimoni arquitectònic, històric i cultural més destacat de Llívia i, a la vegada, també el seu paisatge. Així, durant aquesta visita, es pot veure el fòrum romà Iulia Libica -l'únic fòrum romà que es conserva als Pirineus-, el Castell de Llívia, l'església de la Mare de Déu dels Àngels, el museu i la farmàcia, l'església i la frontera.

La sortida es fa des del museu, a les 10 del matí. Es recomana portar calçat còmode, ja que durant l'itinerari cal pujar fins al castell, en un ascens d'uns 15 minuts, aproximadament. També és recomanable portar aigua, un barret i crema solar.

Aquestes visites, emmarcades en el programa Descobrir Llívia, es faran també els dies 24 i 29, en un format diferent, però. La sortida del dia 24 és a les 16.30 hores i és un complement del concert de música que programa el FeMAP, a les 18 hores a l'església de Nostra Senyora dels Àngels de Llívia. La del dia 29 de juliol, amb sortida des del museu, a les 10 hores, està pensada per visitar el conjunt històric de Llívia, a excepció del Castell de Llívia.

Exposició, tallers i altres

Recordem que aviat, el Museu de Llívia inaugurarà l'exposició "Cerdanya Flashback. Imatges d'abans i ara", la transformació de la comarca explicada en fotografies, en una iniciativa promoguda pel museu i que compta amb el suport de diferents entitats i persones, com ara l'Arxiu Comarcal de la Cerdanya. L'exposició quedarà inaugurada el dia 6 d'agost.

D'altra banda, durant el mes d'agost es farà un seguit de tallers i també les jornades de salut, activitats que seran detallades en els pròxims dies.


Autor: Redacció


#llivia


#llivia





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...