Notícies més llegides



Tarragona


Tarragona

Mireia Trepat, guanyadora en la fase territorial dels ‘Premis Dona Empresària CaixaBank 2022’ a la direcció territorial Catalunya

Tarragona  -  11/07/2022  -  11:39

a cofundadora de Freshly Cosmetics opta al premi nacional dels guardons de CaixaBank i, amb aquest, a ser una de les representants espanyoles en els premis internacionals IWEC Awards 2022, que enguany es lliuraran a Madrid del 13 al 15 de novembre




Mireia Trepat, Co-Founder i CMO de Freshly Cosmetics, empresa de cosmètica natural, ha estat seleccionada per la seva trajectòria, visió estratègica, capacitat d'innovació i lideratge transformador com a guanyadora de la Direcció Territorial Catalunya dels ‘Premis Dona Empresària CaixaBank 2022’, que reconeixen el talent i l'excel·lència professional d'empresàries a Espanya; i fomenten les xarxes de contactes entre empresàries líders al món.

 

Mireia Trepat, és al capdavant de Freshly Cosmetics des de la seva fundació l’any 2016, i en aquests 6 anys, i ha revolucionat el món de la cosmètica superant el milió de clients arreu del món, arribant a una facturació conjunta de més de 100MM€. L’empresa ofereix      productes d’alta qualitat amb formulacions amb més del 99% d’ingredients naturals.

Mireia Trepat, per la seva condició de guanyadora territorial, formarà part de la ‘Comunitat Dona Empresària CaixaBank’, una comunitat virtual operativa a través d'un espai privat a LinkedIn, que es configura com una plataforma per compartir coneixement, idees i experiències, i un punt de trobada per establir vincles professionals entre el grup de directives premiades.

La Comunitat, que compta ja amb més de 60 membres, ofereix també accés a experiències exclusives, com a fòrums, debats, conferències i esdeveniments nacionals i internacionals, amb els quals es vol contribuir al desenvolupament i el lideratge de la dona en l'àmbit dels negocis.

Per a Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, "els ‘Premis Dona Empresària CaixaBank’, que celebren enguany la seva sisena edició, s'han consolidat en els últims anys pel seu compromís amb l'excel·lència empresarial i el foment de la igualtat d'oportunitats i la diversitat, pilars fonamentals per a l'entitat. Com cada any, és un orgull per a nosaltres reconèixer la trajectòria professional i la capacitat de lideratge d'aquestes dones líders”.

Després de la fase territorial, el jurat dels premis, integrat per un grup de directives i directius de CaixaBank, triarà a la guanyadora nacional, que serà una de les representants espanyoles en els premis internacionals IWEC, succeint a Inés Juste, presidenta del Grupo Juste; Rocío Hervella, fundadora i consellera delegada de Prosol; Arancha Manzanares, vicepresidenta de Ayesa; Lina Mascaró, presidenta de Grupo Mascaró; i Pilar Martínez-Cosentino, vicepresidenta de Grupo Cosentino, totes elles guanyadores nacionals de les passades edicions dels ‘Premis Dona Empresària CaixaBank’.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...