Notícies més llegides



La Selva


Santa Coloma de Farners

La Selva aprova l’adjudicació del contracte de serveis de transport escolar

La Selva  -  06/07/2022  -  10:05

La despesa dels treballs derivats d’aquest contracte de serveis supera els dos milions d’euros


Ple del Consell Comarcal de la Selva / GN

Ple del Consell Comarcal de la Selva / GN



El Consell Comarcal de la Selva va celebrar ahir un ple extraordinari en el qual l’ens va aprovar l’adjudicació del contracte de serveis de transport escolar amb destí a escoles d’ensenyament infantil i primària i instituts de secundària ubicats al territori selvatà. 

En aquest sentit, el passat 22 de març, a través d’una sessió plenària, es va aprovar el plec de clàusules administratives particulars en què havien de regir la respectiva contractació, així com el plec de prescripcions tècniques. Després dels procediments administratius i burocràtics pertinents, el 19 de maig es va procedir a la mesa de qualificació de la documentació presentada per les empreses requerides, la valoració de les ofertes admeses en el contracte de serveis de transport escolar amb destí als centres escolars i educatius de la comarca i a la proposta d’adjudicació.

Finalment, els acords van ser els següents: l’adjudicació del Lot 1-Santa Coloma de Farners a la UTE Izaro Pujol La Selva, pel preu diari/ruta de 1.983,20 euros (sense IVA); el Lot 2-Sils-Caldes a la UTE Izaro Pujol La Selva, pel preu diari/ruta de 1.752,65 euros (sense IVA); el Lot 3-Baix Montseny a la UTE TEISA-CIAFFCC-HISPANO, pel preu diari/ruta de 1.695,41 euros (sense IVA); el Lot 4-Vidreres-Maçanet de la Selva a l’empresa Barcelona Bus, SL, pel preu diari/ruta de 1.692,09 euros (sense IVA); el Lot 5-Ter Brugent a la UTE TEISA-CIAFFCC-HISPANO, pel preu diari/ruta de 1.743,82 euros (sense IVA), i el Lot 6-Ventijol a la UTE CRURISA-TEISA, pel preu diari/ruta de 1.798,35 euros (sense IVA). 

A més, durant la sessió d’ahir també es va disposar la despesa corresponent als treballs derivats del contracte de serveis de transport escolar amb destí als centres per un import superior als dos milions d’euros (2.088.308,82 euros, concretament, IVA inclòs), repartits de la següent manera: 774.316,75 euros durant l’exercici 2022 i 1.313.992,07 euros durant el curs de 2023.


Autor: Redacció


#laselva


#laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...