Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Aquest juliol, Olot torna a viure una nova edició de l’Estiu Riu

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  05/07/2022  -  17:16

Més de 25 joves d’entre 12 i 16 anys participen del nou projecte artístic-creatiu – sorgit de la fusió de les àrees de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot - que barreja literatura, música, dansa i circ


Estiu Riu

Estiu Riu



Aquest juliol, Olot torna a viure una nova edició de l’Estiu Riu. En total, l’Ajuntament d’Olot ha organitzat un conjunt de 23 activitats variades i pensades per a mainada i joves d’entre 2 i 17 anys. Un dels elements distintius d’aquest any és el projecte ‘Fart@ d’avorrir-me’; una activitat creada a través de la fusió de les Àrees de Cultura i Educació i que està destinada a joves amb inquietuds culturals que volen experimentar amb la literatura, la música, la dansa i el circ. En aquest cas, la proposta compta amb 27 participants, d’entre 12 i 16 anys repartits en les quatre setmanes que dura el projecte.

Tal com estava previst, cada setmana s’endinsaran a fons en una de les arts. Aquesta primera setmana de treball s’han focalitzat en la literatura coneixent en profunditat la ciutat a través de textos, imatges i diferents activitats. Al llarg dels pròxims dies també està previst que aprofundeixin en el circ, i les dues darreres setmana es dedicaran a la dansa i el coneixement del propi cos i la música, moment en el qual enregistraran una cançó i elaboraran un videoclip.

Com en d’altres activitats d’estiu; els participants poden assistir a aquelles setmanes que més els interessa o tenen disponibilitat i, per sumar-s’hi, no cal tenir coneixements previs de cap de les diferents tècniques.

Més de 1200 infants i joves de 2 a 17 anys a l’Estiu Riu 2022

Aquesta és només una de les 23 activitats que s’han organitzat des de l’Ajuntament d’Olot amb motiu de l’Estiu Riu. Enguany, un total de 1214 infants i joves d’entre 2 i 17 anys s’han sumat a alguna de les activitats. Aquest 2022, gran part dels joves també han optat per les propostes vinculades amb l’àmbit esportiu.

L’Estiu Riu contempla una oferta molt variada que inclou propostes tecnològiques, artístiques, esportives, culturals i de lleure educatiu, pensades per un ampli ventall d’edats i amb una clara intencionalitat educativa.

Com cada any, les propostes s’han pogut consultar a la Guia Activa l’Estiu que es publica a nivell comarcal, i que a més a més, també recull la majoria de les activitats públiques i privades que s’organitzen arreu de la comarca de la Garrotxa. El document, amb una norantena de propostes, inclou una descripció de cadascuna de les activitats, les dates, el lloc on es fan, les edats dels qui s’hi poden apuntar, el preu, el nombre de places i altres informacions claus per a les famílies. Fins avui, la guia digital ha rebut un conjunt de més de 4500 visualitzacions.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...