Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Programa d'estiu 2022 d'activitats de benestar personal a Platja d'Aro

Baix Empordà  -  04/07/2022  -  16:47

Sessions de ioga integral, en família o per desconnectar i també d'hipopressius


Ioga

Ioga



La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró organitza per aquest estiu de 2022 un ampli conjunt d'activitats de benestar personal, de caràcter familiar i algunes que combinen els dos àmbits. D'aquesta manera, recupera algunes de els propostes d'abans de la pandèmia, i alhora manté altres iniciatives sorgides durant els darrers dos estiu i que han tingut una gran acollida i una alta participació.

En relació a les activitats de benestar personal ofereix quatre propostes del 2 de juliol al 2 de setembre. Per participar-hi cal inscripció prèvia -les places són limitades- mitjançant el portal entrades.platjadaro.com (2 euros per persona, que es destinaran a projectes socials al municipi). Sessions d'hipopressius cada dilluns, dimecres i divendres (9.30 h) a la Pineda de Riuet de Platja d'Aro. També la proposta de ioga Desconnecta i torna a connectar, cada dimarts (19 h) al Parc de Sant Ramon de S'Agaró; i en el mateix espai s'hi desenvolupa l'activitat ioga en família, cada divendres (19 h). També cada dissabte (7.30 h) ioga integral Desperta a diversos punts amb atractiu del municipi.

També s'han programat diverses activitats d'animació al Passeig Marítim de Platja d'Aro cada dijous del 14 de juliol al 25 d'agost (gratuït, obert a tothom i sense inscripció prèvia): taller de pintura (14 de juliol · 19 h · confluència amb el c/ Marina), visita dels personatges Xalarina i Xalarí (21 de juliol i 11 d'agost · 19 h · c/ Reina Fabiola), taller de confecció de xapes (28 de juliol i 25 d'agost · 19 h · c/ Marina), taller de maquillatge (4 d'agost · 20 h · c/ Reina Fabiola) taller i vol d'estels (18 d'agost · 11 h · c/ Marina).

Tot l'estiu -com la resta de l'any- es pot realitzar autònomament la gimcana familiar On són la Xalarina i en Xalarí? Amb l'ajuda d'un plànol cal buscar-los, dibuixats en una dotzena de petites plaques instal·lades en els punts més emblemàtics en cada vila del municipi, ja que hi ha tres gimcanes independents a Castell d'Aro, a Platja d'Aro i a S'Agaró. En cada placa hi ha un codi numèric que cal anotar en el mateix planell i, un cop completat, retornar-lo a l'Oficina de Turisme, on es rebrà un obsequi protagonitzat per la Xalarina i en Xalarí (n'hi ha un de diferent per a cadascuna de les gimcanes, segons el grau de dificultat).

Simultàniament ofereix, un estiu més, la possibilitat de gaudir del Miniclub de la Platja d'Aro (confluència amb Av. Costa Brava) del 27 de juny al 3 de setembre, de dilluns a diumenge, gratuïtament i sense reserva prèvia. Enguany, com a novetat el servei es divideix en tres àmbits. Cada matí (10-13 h) el format és de ludoteca amb monitoratge per a nenes i nens de 3 a 12 anys (estada màxima d'un hora); i cada tarda (17-19 h) esdevé espai familiar per fer-hi activitats conjuntament els infants amb les mares, pares i germans. Simultàniament es manté el servei de Babyclub per a famílies amb fills de 0 a 3 anys (10-13 h i 17-19 h), un espai adaptat a les necessitats dels nadons per gaudir d'un dia de platja amb comoditat: un mòdul amb aire condicionat amb canviador, trones, microones, nevera, rentamans i espai d'alletament; i a l'exterior una zona l'ombra i un espai per desar-hi els cotxets infantils.
Un conjunt de propostes pròpies del municipi reconeguda amb el guardó Platja en família, concedit per l'Agència Catalana de Turisme des de l'any 2014. Per aconseguir-la i consolidar-la cal la implicació de les empreses locals, generant millores en allotjament, restauració i oci que facilitin l'estada del públic familiar; i des de l'àmbit municipal la implantació, entre d'altres accions, de mesures de seguretat actives i passives, informació en idiomes o el disseny d'una programació d'activitats específica per al públic familiar.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...