Notícies més llegides



Política


Girona

L'agrupació de Girona del PSC escull Sílvia Paneque com a cap de llista per a les properes eleccions municipals

Política  -  03/07/2022  -  12:50

L’agrupació encara les properes eleccions i aprova per unanimitat els caps de llista de Girona, Celrà, Sarrià de Ter, Llagostera, Cassà de la Selva, Aiguaviva, Sant Andreu Salou i Riudellots


Maqueda, Hernández, Montsunyer, Paneque, Bargalló i Portell

Maqueda, Hernández, Montsunyer, Paneque, Bargalló i Portell



L’agrupació de Girona del PSC ha escollit avui Sílvia Paneque, per unanimitat, com a cap de llista per a les eleccions municipals. L’elecció de Paneque s’ha fet en el transcurs d’una assemblea d’agrupació -seguida d’un esmorzar al restaurant Can Bargalló- que s’ha celebrat aquest matí a Cassà de la Selva. Paneque, que fa poques setmanes ja va desgranar en una conferència quins són els seus objectius per a  la ciutat de Girona, ha recordat que se sent “preparada per iniciar el camí a l’alcaldia de Girona, per donar un impuls a la ciutat i desenvolupar un projecte que és molt necessari i que ara mateix el govern municipal no té”.

En aquesta mateixa reunió, l’agrupació ha aprovat, també per unanimitat, els noms de qui seran caps de llista a Celrà, Sarrià, Llagostera, Cassà de la Selva, Aiguaviva, Sant Andreu Salou i Riudellots.

El partit torna a confiar en Àlex Maqueda per a Llagostera; en Marià Montsunyer per a Cassà; en Quim Rodríguez per encapçalar la llista a Sarrià de Ter; i en Josep Maria González Ódena a Aiguaviva; així com en Alícia Hernández, que és la portaveu a Celrà després de la jubilació de Manel Roqueta durant aquest mandat.

El nombre de candidatures d’aquesta agrupació del PSC creix amb la presentació també a Sant Andreu Salou i a Riudellots, on els candidats seran, respectivament, Oriol Portell i Carles Bargalló.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...