Notícies més llegides




Alt Empordà


Empuriabrava

Hissades les banderes de les certificacions de la platja d’Empuriabrava

Alt Empordà  -  01/07/2022  -  14:59

La Bandera Blava és un distintiu de qualitat de platges i ports




Aquest matí s'ha hissat la Bandera Blava; la bandera ISO 14001:2015, distintiu internacional a nivell ambiental; l'EMAS, distintiu europeu d’excel·lència a nivell ambiental; la “Q” de qualitat turística; i la bandera del Club de les Badies Més Belles del Món. A l’acte hi ha assistit l’alcalde, Salvi Güell, regidores i regidors de l’ajuntament i representants dels serveis que treballen per aconseguir aquestes certificacions ambientals i turístiques.

La Bandera Blava és un distintiu de qualitat de platges i ports. La bandera premia el compliment d’uns estàndards de condicions higièniques, sanitàries, de seguretat, accessibilitat, informació, salvament i socorrisme. La Fundació Europea d’Educació Ambiental (FEE) presideix cada any el jurat internacional que concedeix la Bandera Blava i l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC-FEE) són les encarregades d’atorgar-les a Espanya.

Pel que fa a l’ISO 14001, l’EMAS i la “Q” de qualitat turística són  certificacions basades en una estricta normativa a nivell ambiental. Aquestes banderes requereixen d’una auditoria anual, en la qual hi intervenen diferents agents. A més, afecten tots els àmbits de la platja: neteja, accessos, serveis de restauració i oci, informació, salvament i socorrisme, compliment legal, entre d’altres.

Per últim, la bandera del Club de les Badies Mes Belles del Món, club del que forma part el nostre municipi juntament amb l’Escala-Empúries, Sant Pere Pescador i Roses. El segell de Badia més bella del món no distingeix únicament un paisatge o una imatge de postal, sinó un conjunt de criteris que van des de la preservació dels espais naturals fins al dinamisme cultural, passant per la gastronomia, el patrimoni local i les polítiques de sostenibilitat que s’hi desenvolupen.


Autor: Redacció


#empuriabrava


#empuriabrava





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...