Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

El col·lectiu LGTBI es mobilitza a Girona

Actualitat Girona  -  25/06/2022  -  18:14

Al voltant de mig centenar de persones han participat en l’activitat, que ha tingut lloc a la plaça Assumpció de Sant Narcís, on s’han pintat elements urbans amb els colors de l’Arc de Sant Martí


Col·lectiu LGTBI

Col·lectiu LGTBI



Al voltant de mig centenar de persones han participat aquest dissabte en la convocatòria realitzada per les entitats LGTBI del territori, agrupades en l’ESPAI LGTBI de Girona, amb l’objectiu de pintar diferents elements urbans amb els colors de l’Arc de Sant Martí. En concret, l’activitat ha tingut lloc a la plaça Assumpció de Sant Narcís, el punt neuràlgic de la ciutat de Girona on s’han reivindicat els drets i les llibertats dels col·lectius LGTBI i la necessitat d’eliminar la LGTBIfòbia. 

En aquest cas, la iniciativa s’ha tirat endavant en col·laboració amb diferents entitats del barri: l’Associació de Veïns de Sant Narcís, l’Associació Cultural La Volta, el Celler de Sant Narcís, Fustes Xerrac i Can Cocollona. Segons l’organització, la intenció ha estat la de “descentralitzar els actes entorn del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBI i fer partícips als barris de la commemoració del 28 de juny”. 

A la convocatòria hi han estat presents diferents regidors i regidors dels grups municipals del consistori gironí, com Martí Terés, Cristina Andreu o Sílvia Paneque, entre d’altres. Després de la repintada dels elements urbans de la plaça s’han organitzat una arrossada popular. 


Autor: Redacció


#lgtbi #girona


#lgtbi #girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...