Notícies més llegides



+ Notícies


Premià de Mar

Wine Palace continua creixent i obre una botiga a Premià de Mar

+ Notícies  -  22/06/2022  -  23:17

La firma ja compta amb 27 establiments arreu de la geografia catalana


Nova botiga a Premià de Mar / GN

Nova botiga a Premià de Mar / GN



Noelia Pacios




La cadena especialista en vins i destil·lats Wine Palace continua la seva expansió arreu de Catalunya amb l’obertura, avui, d’un nou establiment. Es tracta d’un local ubicat a la localitat de Premià de Mar, que suposa la 27a botiga de la companyia a terres catalanes. “Wine Palace continua amb la seva expansió després de l’aturada de dos anys a causa de la pandèmia. En aquest cas, es tracta d’un local a Marina Port Premià, un lloc meravellós al mateix port de la localitat”, assenyala la gerent Noelia Pacios, que també concreta que es tracta d’un local d’uns 250 metres quadrats que contenen unes 3.000 referències entre vins, escumosos, cerveses, destil·lats i productes d’alimentació. “Tenim totes les denominacions d’origen, però donem sobretot importància a la DO Empordà: nosaltres som una empresa empordanesa, i allà on obrim la DO Empordà sempre tindrà un lloc prioritari”, afegeix Pacios. 

No es tracta, però, d’un espai qualsevol. En aquest sentit, la botiga exhibeix un nou concepte d’arquitectura i decoració amb les darreres tendències en mobles per a vins, una imatge que ha estat possible gràcies a la col·laboració amb l’estudi d’arquitectura Espacio Papel. L’aspecte general, que destaca per uns millors acabats i materials, brinda un entorn càlid i modern, a través del qual el client se sent a gust i pot fer la seva compra d’una manera més còmoda. 

Com ja és habitual a la firma empordanesa, el nou emplaçament comercial comptarà amb un cap de botiga, que serà un sommelier professional que s’encarregarà d’assessorar a la clientela, així com amb una zona destinada als tastos i degustacions, un espai Bistrot que també servirà per a presentacions de productes i formacions diverses. A més, una màquina dispensadora i sis barriques estaran destinades al vi a doll, diferenciant-se d’aquesta manera de la resta de productes amb una decoració de fusta noble i làmpades d’espart, i on hi haurà també un espai dedicat als vins ecològics.

Una sòlida trajectòria

La història de Wine Palace es remunta 25 anys enrere, quan l’empresa va inaugurar la seva primera botiga a Roses. Des de llavors, l’expansió ha estat gradual, tot i que inicialment es va focalitzar en la demarcació gironina i, més endavant, ha anat destinant els seus esforços en les comarques de Barcelona i amb dues botigues a Tarragona (Salou i Vila-seca). Wine Palace té la seva seu a Vilamalla, a l’Alt Empordà, on s’hi troben les oficines centrals i el centre logístic que dona cobertura a totes les botigues. 


Autor: Redacció


#winepalace #premiademar


#winepalace #premiademar





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...