Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

La Policia local de Ripoll intensificarà la vigilància amb Drons

El Ripollès  -  21/06/2022  -  14:44

Els Drons són una eina de treball indispensable per la seguretat pública, ja que incrementen l'eficiència de la tasca policial


Dron Policial

Dron Policial



Ripoll acollirà el 2 de juliol i el 5 d'agost dos concerts de gran format a la Devesa del Pla. Durant aquests dos actes està previst augmentar la vigilància amb "drons policials" equipats amb càmera visual amb zoom, amb càmera tèrmica d'última generació, recomanats per a operacions nocturnes o en situacions de poca visibilitat.

Els Drons són una eina de treball indispensable per la seguretat pública, ja que incrementen l'eficiència de la tasca policial, augmentant notablement la visió que tenen els agents en directe de la zona de l'esdeveniment i de la rodalia, detectant qualsevol Incident que es pugui produir. Permeten analitzar la situació, planificar la resposta i dirigir a les patrulles al focus de l'incident, evitant riscs innecessaris pels agents actuants.

És un suport essencial en l'àmbit policial, sobretot pel cap de l'operatiu, per tal de dissenyar l'estratègia de l'operació i planificar la resposta més immediata, acurada i professional.

Els drons utilitzats compleixen la legislació vigent que regula l'ús d'aquests aparells, disposen de tots els permisos de vol i de l'assegurança pertinent.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...