Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Arrenca la segona fase dels treballs d'ampliació de la vorera del pont del carrer Zamenhof d'Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  27/05/2022  -  14:11

A partir de dilluns 30 de maig es restringirà un dels sentits de circulació del pont del carrer Zamenhoff




El pròxim dilluns 30 de maig s’iniciarà una nova fase dels treballs d'ampliació de la vorera del pont del carrer Zamenhof. L’actuació forma part de la primera fase del Pla d'Asfalts 2022 – el Pla de Conservació i Millora de la Infraestructura Urbana d'Olot - i que duraran una setmana.

Ara fa quinze dies es va iniciar la primera fase dels treballs que es focalitza en el tram comprès entre la ronda Sant Miquel i el carrer Terrassa per on acostumen a circular a peu un gran volum de persones sobretot per l’itinerari escolar a l’escola Bisaroques. L’objectiu de les obres és incrementar la seguretat i facilitar l’accessibilitat i una millora de la mobilitat dels vianants en aquesta zona, molt transitada.

Amb aquesta actuació s’eixamplen les voreres del tram de via que passa pel pont del carrer Zamenhoff que passaran a tenir 3,50 metres d'amplada i la calçada per on circularan els vehicles motoritzats disposarà de 7 metres d'amplada.

Per minimitzar l'afectació viària, els treballs s’han dividit en dues fases. La primera d'elles ja s’ha portat a terme i s’ha centrat en la vorera oest, la del costat del Molí d’en Climent. Ara, un cop finalitzada aquest primer tram es portaran a terme les obres per ampliar la vorera est;  la que es troba més a prop de la muntanya. En aquest cas, els treballs s’han gestionat perquè únicament durin 5 dies en comptes dels 15 inicials previstos.

Mentre es portin a terme aquestes obres, només quedarà habilitat un sol carril de circulació per a tots els vehicles que es moguin per l’avinguda Sant Jordi en direcció cap a les Tries.

Els vehicles i camions provinents de la carretera de la Canya o la carretera de les Tries en sentit cap a l’avinguda Sant Jordi o a les Preses seran desviats provisionalment a la rotonda de la Rodona per, posteriorment, circular per l’avinguda Girona, el c. Josep Llimona, Plaça Palau, avinguda Onze de Setembre, c. Bisbe Lorenzana, c. Marià Vayreda i carretera de Santa Pau per, finalment, tornar-se a connectar a l’avinguda Sant Jordi. Aquest recorregut serà obligatori per als camions de més de 7.5 tones.

La resta de vehicles, durant el recorregut pel desviament provisional, podran deixar la ruta i circular per altres carrils que requereixin. Paral·lelament, cal destacar que es disposarà de tanques informatives indicant el recorregut provisional.

Pel que fa als vianants, també disposaran d’un desviament provisional per a les persones que vulguin passar per damunt del pont del C. Zamenhof.

L'actuació - amb un pressupost de 82.102,66 euros - s'inclou en el conjunt d'accions que es van acordar de forma consensuada l'Ajuntament d'Olot i la plataforma 'No és un vial, és un carrer' per avançar en la pacificació de l'avinguda Sant Jordi.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...