Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Balanç de Govern i Projectes de Futur a Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  26/05/2022  -  21:43

Avui, dijous 26 de maig de 2022, coincidint amb els tres anys de les eleccions municipals, l'alcalde d'Olot Pep Berga ha convocat un nou acte de balanç de govern i projectes de futur de la ciutat


Ajuntament d'Olot

Ajuntament d'Olot



Més d’un centenar de persones – entre representants d'associacions, entitats, veïnes i veïns - han omplert la Sala Torín per assistir a la xerrada que ha pronunciat l'alcalde d'Olot, Pep Berga, “Balanç de Govern i Projecte de Futur” coincidint amb els tres anys de les eleccions municipals.

Durant la presentació, l'alcalde ha repassat les accions que s'han portat a terme, ha fet resum i balanç de l'acció municipal realitzada fins al moment i ha desgranat els plans de futur per a la ciutat, entre els quals destaca la nova piscina municipal coberta, la promoció d'habitatge del sector de Sant Cristòfor, l'ampliació de les noves unitats de convivència de la residència Sant Jaume a les actuacions que es porten a terme per al manteniment i la millora del dia a dia de la ciutat.

Projectes de neteja, millora de la mobilitat, increment de les zones verdes, augment dels equipaments de lleure, impuls de la promoció econòmica i industrial o l'Escola de Noves Oportunitats són alguns dels projectes i accions que ja estan en marxa i que també s'han mencionat durant la presentació. "Són molts els reptes que afrontem i que tenim al davant. Amb un seguit de prioritats molt clares i que estan centrades a millorar la vida de les persones, cobrir les necessitats més importants per al nombre més gran de persones possible i continuar fent d'Olot una ciutat oberta, activa, solidària i d'oportunitats per a tothom", ha assegurat Pep Berga.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...