Notícies més llegides



Alt Empordà


Castelló d'Empúries

Mediterranean Guitar Festival 2022

Alt Empordà  -  19/05/2022  -  15:28

El festival tindrà lloc a les esglésies més emblemàtiques de la costa catalana, estant present a la Costa Brava a Castelló d'Empúries, L'Estartit, Llançà, El Port de la Selva; a la Costa de Barcelona a Sitges, Lloret de Mar i Calella; i a la Costa Daurada Calafell i Coma-ruga


Presentació Mediterranean Guitar Festival 2022

Presentació Mediterranean Guitar Festival 2022



Aquest migdia s'ha presentat a la Basílica de Santa Maria de Castelló d'Empúries el Mediterranean Guitar Festival 2022. A l'acte hi ha assistit Xon Hugas, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries; Mn. Joan d'Arquer; rector de la Basílica; i Tono Blasi, director del festival.

Diferents intèrprets de guitarra participaran en el Mediterranean Guitar Festival del 21 d'abril al 27 d'octubre portant la música i la cultura a tota la costa catalana. El festival, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, torna a les esglésies més emblemàtiques de la costa catalana, estant present a la Costa Brava a Castelló d'Empúries, L'Estartit, Llançà, El port de la Selva; a la Costa de Barcelona a Sitges, Lloret de Mar i Calella; i a la Costa Daurada a Calafell i Coma-ruga.

En total es portaran a terme 130 concerts de la mà de reconeguts guitarristes internacionals i catalans o residents a Catalunya, que oferiran diferents concerts entre els mesos d'abril a octubre en el marc del festival. Aquest any tindrem un total de 45 formacions diferents, entre les quals destaquen figures molt importants com Ana Vidovic (considerada per la crítica com la millor guitarrista del món), Orquestra del Maresme amb la guitarra solista del Nord Americà Celil Refik Kaya (que interpretaran el conegut Concierto de Aranjuez, del compositor Joaquín Rodrigo), L'Orquestra de guitarres de Barcelona (amb més de 20 guitarristes), Javier Gavara (Tribut a Paco de Lucía), la Camerata Venezia (Les 4 estacions de Vivaldi), Anabel Montesinos i molts d'altres.

Concerts destacats:

- El 3 de juliol en el Teatre Prado de Sitges, la guitarrista croata Ana Vidovic, realitzarà un concert esperat des del 2020 i que per culpa de la pandèmia s'ha hagut de posposar dues vegades. Ana Vidovic està considerada per la crítica especialitzada com la millor guitarrista clàssica de l'actualitat i passa gran part de l'any tocant a les sales més prestigioses del món.

- El 9 d'agost la Basílica de Castelló d'Empúries acollirà el concert de l'Orquestra del Maresme amb el guitarrista Nord Americà Celil Refik Kaya, que interpretaran el famós Concierto de Aranjuez, del compositor Joaquín Rodrigo, segurament l'obra més important per guitarra i orquestra.

- El 13 d'agost també a la Basílica de Castelló d'Empúries es realitzarà l'actuació de la Camerata Venezia, una formació de sis instruments de corda que interpretaran les cèlebres "4 estacions de Vivaldi"

- El 16 d'agost la Basílica de Castelló d'Empúries rebrà l'actuació de la guitarrista catalana Anabel Montesinos, considerada per la crítica com la millor guitarrista d'Espanya, que presentarà un repertori espectacular.

- El 20 d'agost, també a la Basílica, tindrem la famosa Orquestra de Guitarres de Barcelona, amb més de 20 guitarristes a l'escenari i més de 30 anys d'experiència, una de les més prestigioses orquestres de guitarres del món. Tot un esdeveniment a Castelló d'Empúries.

Els concerts tindran lloc com cada any a les esglésies de les poblacions on es realitza el festival. Sempre a les 21 hores.

Les entrades es poden adquirir de forma online a partir d'avui mateix a la web del Festival, www.mediterraneanguitarfestival.com i els dies de concert a la taquilla de cada una de les esglésies a partir de les 20 hores.



#castello


#castello





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...