Notícies més llegides




La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Un cap de setmana per viure 'Sant Joan Les Fonts amb els 5 sentits'

La Garrotxa  -  16/05/2022  -  14:53

Aquesta innovadora proposta, sostenible i adaptada al territori, és una evolució de la clàssica exposició de flors i se celebrarà els dies 21 i 22 de maig




La primavera ha arribat amb força a Sant Joan les Fonts i per celebrar-ho aquest cap de setmana, 21 i 22 de maig tindrà lloc la primera edició de Sant Joan les Fonts amb els 5 sentits, una evolució de la clàssica exposició de flors que s'ha fet durant gairebé vint anys (Sant Joan Les Flors), però més sostenible i adaptada al territori.

L'esdeveniment estarà distribuït en 5 àrees principals i va molt més enllà d'una mostra ornamental de flors. A part de mirar, els organitzadors volen mostrar als i les visitants les potencialitats del paisatge santjoanenc per ser gaudit amb 5 sentits. Per això s'han organitzat més d'una trentena d'activitats per a tots els públics que engloben tallers, xerrades, caminades, banys de natura, presentacions de llibres, poemes de flors i experiències sensorials, entre altres. També hi haurà una parada d'intercanvi de plantes, un mercat, food trucks i un trenet per recórrer el municipi sense necessitat de caminar.

L'ornamentació floral seguirà tenint en el seu espai amb 26 punts arreu del municipi. En aquesta ocasió, a més, es dona gran rellevància a les nombroses fonts del territori, que seran l'escenari diverses actuacions musicals repartides durant tot el cap de setmana.

En l'organització de la mostra col·laboren també un gran nombre de voluntariat i d'empreses que han volgut posar el seu granet de sorra per fer de l'acte una gran celebració de la primavera.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...