Notícies més llegides




Alt Empordà


La Jonquera

L’Ajuntament de La Jonquera obté el Segell InfoParticipa 2021

Alt Empordà  -  09/05/2022  -  20:11

El consistori ha obtingut per quart any consecutiu la distinció, que premia la transparència de la pàgina web municipal, amb un 92,31% de compliment dels 52 indicadors establerts


Segell InfoParticipa

Segell InfoParticipa



El Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha atorgat avui, dilluns 9 de maig, la distinció del Segell InfoParticipa 2021 a l’Ajuntament de La Jonquera. L’acte d’entrega del reconeixement s’ha portat a terme aquesta tarda a les instal·lacions de la Universitat Autònoma de Barcelona i ha comptat amb la presència de l’alcaldessa Sònia Martínez i la regidora Míriam Lanero.

Per quart any consecutiu, la pàgina web municipal ha estat distingida com una de les més transparents de Catalunya. En concret, el consistori jonquerenc ha obtingut un 92,31% de compliment dels 52 indicadors establerts. El reconeixement premia l’empenta i l’esforç dels equips tècnics i polítics de l’Ajuntament de La Jonquera per a mostrar la informació a la ciutadania d’una manera clara i entenedora. «El Segell InfoParticipa reconeix la transparència informativa de les pàgines webs de les institucions. En aquest sentit, és un honor revalidar-lo per quart any consecutiu. Des de l’Ajuntament, continuarem treballant amb la mateixa determinació i vocació de servei públic per a incrementar la transparència, el bon govern i la presentació de la informació de forma fàcil i intuïtiva», afirma l’alcaldessa Sònia Martínez.

Què és la iniciativa InfoParticipa?
És un projecte impulsat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona amb l’objectiu de fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals catalanes. Anualment, l’equip investigador prepara una anàlisi i valoració de cada ens, que serveix per a elaborar un enriquidor mapa de la situació comunicativa, informativa i participativa de tots els ajuntaments, diputacions i consells comarcals.


Autor: Redacció


#lajonquera


#lajonquera





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...