Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

S’obre el concurs per al disseny del cartell de les Festes del Tura 2022

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  09/05/2022  -  16:20

Des d’avui i fins al 8 de juliol es poden presentar les propostes a l'Àrea de Cultura i Educació de l'Ajuntament d'Olot, situada al segon pis de l'Hospici




Avui, 9 de maig, s’obre la 8a edició del concurs de cartell de les Festes del Tura. La Comissió de Festes convoca cada dos anys aquest concurs per escollir l'obra que serà la imatge de la programació de la Festa Major d'Olot.

Totes les persones que hi estiguin interessades, poden participar-hi. Per prendre’n part, només cal en compte que les obres han de ser originals i inèdites i han de tenir com a tema genèric les Festes del Tura. Es poden realitzar en qualsevol tècnica pictòrica o artística i s'han de presentar en suport digital. És requisit indispensable que hi figuri, de manera ben visible el següent text: 'Olot, Festes del Tura, Del 7 a l'11 de setembre de 2022'.

Les propostes ja es poden presentar des d’aquest mateix dilluns 9 de maig i fins al 8 de juliol a l'Àrea de Cultura i Educació situada al segon pis de l'Hospici; de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h.  

Com sempre, un jurat qualificador format per l'alcalde d'Olot – que podrà delegar el seu vot al regidor de Festes – un membre de la Comissió de Festes del Tura, un dissenyador gràfic, un membre d'alguna de les entitats relacionades amb les Festes, un dels autors dels cartells d'altres anys i un tècnic de Festes de l'Ajuntament d'Olot s'encarregaran d'escollir la proposta guanyadora. L'autor/a de l'obra guanyadora rebrà un premi de 800 euros.

La proposta guanyadora es farà pública a finals de juliol en un acte obert a tota la ciutadania on l’autor s’encarregarà de firmar i dedicar les còpies del cartell a tothom que ho desitgi. Les bases completes del concurs es poden consultar a través d'aquest enllaç i de la pàgina web de l'Ajuntament d'Olot.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...