Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

L’Hotel Cala del Pi, un racó de somni al mig del paradís

Baix Empordà  -  04/05/2022  -  20:22

La ubicació, les instal·lacions, la gastronomia i el servei converteixen el complex en un destí molt preuat durant les vacances


Sallés Hotel & Spa Cala del Pi

Sallés Hotel & Spa Cala del Pi



Amb l’arribada del bon temps la cerca per trobar les millors localitzacions vacacionals esdevé una autèntica croada. I a vegades, no cal anar gaire lluny de casa per descobrir autèntics paradisos. Un exemple el trobem a Platja d’Aro, on llueix amb llum pròpia el Sallés Hotel & Spa Cala del Pi, un complex hoteler edificat en una antiga masia que ofereix unes delicioses vista al mar Mediterrani. De fet, l’establiment té accés directe a la cala que li dona nom, així com al popular Camí de Ronda, un itinerari bucòlic i carregat de detalls que ressegueix tot el litoral gironí. 

L’hotel, de cinc estrelles i ubicat al cor de la Costa Brava, està acompanyat d’un context que només incrementa la seva singularitat. En aquest sentit, i també per donar significat al seu nom, l’estructura està envoltada de pins, un dels arbres emblemàtics del territori, i brinda un gran ventall de serveis: des d’una piscina exterior de grans dimensions i encarada al mar, fins a una zona de chill-out o una sala de fitness per a tots aquells que desitgin combinar el descans amb les rutines de l’exercici físic. 

Un descans genuí

Ara bé, un dels grans sinònims del sector hoteler és el descans. Així doncs, allotjar-se a l’Hotel Cala del Pi suposa un relaxament singular, amb una brisa marítima que acompanyarà com un llençol, però també com una melodia que abraça els clients durant la nit. I tot plegat amb el mar com a jardí i amb un equip de professionals atent que treballa incansablement i amb qualitat perquè l’estança dels clients es converteixi en una experiència inoblidable, sigui en una suite o en una habitació més senzilla. 

Experiències diverses

Però perquè un projecte resulti reeixit, fan falta bons companys de viatge i propostes a l’alçada. Des de l’Hotel & Spa Cala del Pi ho saben prou bé, i per això ofereixen uns paquets d’experiències diversos i aptes per a diferents gustos i aficions. Hi ha, per exemple, les experiències amb el segell distintiu de l’Empordà, unes iniciatives lligades amb la viticultura, les rutes amb vaixell o els recorreguts ciclistes. I qui vulgui un ambient més íntim, també podrà optar per un pack exclusiu que contindrà, entre altres elements, una ampolla de cava i trufes de xocolata a l’habitació o l’ús gratuït del complet Spa del complex. I això no s’acaba aquí, perquè també existeixen les propostes lligades amb el Wellness, que inclouen des de ioga amb vistes al mar, autèntics massatges d’autor (Arrels) o un bitllet exclusiu per gaudir dels grans punts forts de l’Spa, com ara els seients aquàtics, els salts d’aigua, el Hammam amb cromoteràpia o la sauna finlandesa, entre altres. 

La cuina, un altre tresor

A l’interior de l’hotel també hi ha joies ocultes. Una de les quals es troba al restaurant Aurum, on el xef empordanès Enric Herce ofereix un creatiu viatge gastronòmic amb l’Empordà com a segell distintiu. La seva cuina, de contrastos, combina el mar i la muntanya, i es basa en productes autòctons per donar com a resultat un binomi esplèndid entre la tradició i la modernitat gastronòmica. 


Autor: Redacció


#salleshotels #hotels #caladelpi


#salleshotels #hotels #caladelpi





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...