Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

L'Espai Gironès regala 500 roses i 5 estades d'hotel i balneari per Sant Jordi

+ Notícies  -  21/04/2022  -  14:37

El mateix dia 23 d'abril es podrà participar en un sorteig en un estand instal·lat a la plaça del Foc, de 10h a 14h i de 16h a 20h


Sant Jordi Espai Gironès

Sant Jordi Espai Gironès



L'Espai Gironès regalarà 500 roses per Sant Jordi i la possibilitat de guanyar una estada per a dues persones a l'Hotel Balneari Font Vella. El centre comercial sortejarà cinc estades per a dues persones cadascuna (amb habitació Júnior Suite, esmorzar i accés a l'spa) entre tots els visitants que vagin a l'estand que hi haurà instal·lat a la plaça del Foc. Les persones que vulguin participar en el sorteig només hauran de donar les seves dades. El sorteig es farà el 25 d'abril a les oficines de gerència i es contactarà amb els cinc guanyadors perquè puguin recollir el premi aquella mateixa setmana.

El centre comercial també regalarà les 500 roses a tothom que participi al sorteig, fins a acabar les existències. L'horari de l'estand serà de 10h a 14h i de 16h a 20h.

Aquesta acció s'inclou en el conjunt d'iniciatives que es duen a terme al centre comercial per retornar als clients la confiança dipositada en ells.

Durant el dia de Sant Jordi també hi haurà al centre comercial una parada de llibres de l'FNAC i una de roses, a l'entrada principal.

A l'Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s'hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.

ESPAI GIRONÈS
Espai Gironès és propietat del fons inmobiliari de capital hausInvest del gestor d'actius alemany Commerz Real AG. Està situat en una zona d'expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l'autopista AP-7. L'excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d'influència directa sigui de 400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l'any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes on hi ha instal·lats operadors líders com Primark, Fnac, Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Drim, H&M, Levi's, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sprinter, JD Sports, i Brighty&Co, entre d'altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d'aparcament gratuït.


Autor: Redacció


#espaigirones #santjordi


#espaigirones #santjordi





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...