Notícies més llegides



Baix Empordà


Solius

Hotel Mas Tapiolas, experiències úniques en un entorn de bellesa indiscutible

Baix Empordà  -  06/04/2022  -  21:41

El complex de la firma Sallés Hotels s’ubica en una masia centenària en plena Vall de Solius


Hotel Mas Tapiolas

Hotel Mas Tapiolas



Amb l’arribada del bon temps i d’un context cada vegada menys influenciat per la pandèmia de la Covid-19, són moltes les persones que busquen un espai vacacional ben digne per recuperar-se d’aquest estrès majúscul que ha suposat aquesta etapa llarga, excepcional i difícil per a les nostres vides. I a vegades, no fa falta marxar gaire lluny per trobar una destinació, i sobretot un emplaçament, que compleixi amb totes les nostres expectatives inicials. O, també, per a poder celebrar una data emmarcada en el calendari, com pot ser un casament, un bateig o un aniversari. 

Un exemple el descobrim ben a prop de casa nostra, a Santa Cristina d’Aro, el municipi on s’ubica l’Hotel Mas Tapiolas, establiment de la prestigiosa cadena hotelera Sallés Hotels. La seva carta de presentació ve marcada per la història, ja que l’edifici que acull el complex recula en el temps fins al 1235, quan es va construir Mas Tapiolas, una antiga masia catalana on actualment l’herència pretèrita i les comoditats del present saben conviure amb harmonia entre les centenàries parets de pedra. En aquest sentit, l’edifici ha estat reformat i ampliat, tot preservant la seva autenticitat original amb l’objectiu de poder brindar una experiència única als clients. 

Però més enllà del seu evident valor patrimonial, l’altre gran pal de paller de l’Hotel Mas Tapiolas és el ventall extens i divers de serveis que ofereix: des d’una piscina exterior de 640 metres quadrats enmig de la preciosa Vall de Solius fins a un restaurant liderat pel xef Josep Ayats que honora la cuina tradicional catalana, però sempre amb un toc de sofisticació, tot passant per altres espais cabdals com són una terrassa a l’aire lliure ideal per a desconnectar; una sala de lectura; una bodega que exhibeix els efervescents vins de la DO Empordà o activitats diverses com les sortides en bicicleta pels entorns, els partits a les pistes de pàdel de l’hotel o un saló infantil on els més menuts s’ho passaran de meravella. 

De l’SPA al Pitch & Putt

Però les propostes i activitats no acaben aquí. Ni de bon tros! Així, un dels veritables punts forts es troba en forma de relaxament, i més concretament en el SPA & Wellness del mateix equipament, on els hostes podran trobar l’atmosfera perfecta per poder evadir-se de la rutina i la monotonia del dia a dia gràcies a un equipament ampli -400 m2- i lluminós que es divideix en dos espais: una zona interior, formada per tres sales de massatges, piscina climatitzada amb brolladors i cascades, sauna, banys de vapor, cabina de sal o una cova de gel, entre altres racons, i un solàrium exterior amb vista directa a la naturalesa. 

I qui prefereixi l’esport del golf, o en aquest cas una de les seves variants més reeixides, sempre podrà optar pel Pitch & Putt Mas Tapiolas. Es tracta d’un equipament novell, es va inaugurar el 2015, format per 18 forats i perfectament integrat amb l’entorn que el rodeja, amb carrers que s’endinsen en boscos bucòlics i unes fantàstiques vistes al Monestir de Santa Maria de Solius. Aquesta activitat no només és un autèntic luxe per als amants del golf, sinó també pels grans enamorats de la natura. 


Autor: Redacció


#mastapiolas #salleshotels #hotels


#mastapiolas #salleshotels #hotels





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...