Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

Gran èxit del concert del cantant Landry a l'Espai Gironès, en el marc del Festivalot

+ Notícies  -  28/03/2022  -  10:09

El Festivalot, la gran festa de la música en família, se celebra en aquesta edició el 28 i 29 de maig a l'Auditori de Girona


Concert del cantant Landry a l'Espai Gironès

Concert del cantant Landry a l'Espai Gironès



El concert exclusiu i gratuït a l'Espai Gironès del cantant català Landry, amb la presentació dissabte de l'últim disc "Atreveix-te", va tenir molt bona acollida per part del públic, que durant una hora va poder gaudir de les seves cançons. L'artista, d'estil rumber i amb un repertori per a petits i grans, va actuar a l'Espai, en el marc de la col·laboració de l'Espai Gironès des del 2018 amb el Festivalot.
Aquesta col·laboració s'ha dut a terme cada any, exceptuant el 2020, quan el festival no es va celebrar degut a la pandèmia. Dins del mateix acord, l'Espai Gironès organitzarà una activitat per a nens i nenes de pintura de cares i posarà a disposició dels clients entrades per al Festivalot, per mitjà d'una promoció especial.

El Festivalot, la gran festa de la música en família, se celebra en aquesta edició el 28 i 29 de maig a l'Auditori de Girona. L'objectiu és que tothom pugui gaudir de la música en directe, amb espectacles programats pensats especialment per als més petits.

L'Espai Gironès porta a terme un gran nombre d'accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança i aquesta actuació forma part d'aquesta línia.

Recordem que l'Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l'empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l'auditoria dels procediments implantats. Aquesta mateixa política se segueix en tots els centres gestionats per Multi Spain Management, obtenint tots la certificació de màxima seguretat.

A l'Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s'hi ha de sumar un nombre important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.


Autor: Redacció


#espaigirones


#espaigirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...