Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

Pere Molera presenta el llibre ‘La forja, una tècnica optimitzadora’ a Besalú

Besalú, Vila Comtal  -  26/03/2022  -  20:58

L’activitat és un dels actes de la Fira del Ferro de la vila comtal, que enguany celebra la seva 25a edició


Presentació del Llibre

Presentació del Llibre



Entre els actes previstos en el programa de la Fira del Ferro de Besalú, esdeveniment que enguany celebra la seva 25a edició, s’ha celebrat avui la presentació del llibre ‘La forja, una tècnica optimitzadora’, obra de l’autor Pere Molera. L’activitat ha tingut lloc a la tarda, concretament a les sis, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Besalú. 

Mulera, prolífic autor amb llibres com ‘Llibre de la Farga’ -escrit conjuntament amb Consol Barrueco-, ‘La deformación metálica’ o ‘Metalización’, és professor de la facultat de Químiques de la Universitat de Barcelona, així com una figura rellevant en l’àmbit de la pulvimetal·lúrgia espanyola, on fa cinc anys va ser reconegut pel Congreso Nacional de Pulvimetalurgia. 

Aquesta presentació del llibre, avui, ha compartit protagonisme amb altres propostes emmarcades en la Fira del Ferro com ara un taller de forja al carrer o una visita guiada gratuïta al patrimoni industrial de Besalú, al matí, o la inauguració de la pròpia fira i una actuació musical, a la tarda. Demà diumenge, a dos quarts de deu del matí es repetirà l’activitat de forja al carrer; a les onze, i amb sortida des de la plaça de la Llibertat, s’impulsarà una visita guiada a les escultures de ferro del nucli, mentre que a les quatre es farà una fotografia de grup i la tradicional fi de festa. 

La fira forma part de les fires PYRFER del projecte POCTEFA i està organitzada per l’Ajuntament i l’associació Acunç. L’esdeveniment, que compta amb mestres forjadors de banda i banda dels Pirineus.


Autor: Redacció


#besalu


#besalu





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...