Notícies més llegides




Lleida


La Seu d’Urgell

Integra Pirineus posa en marxa el projecte "S.O.S. Foc al Bosc" a La Seu d'Urgell amb el suport de CaixaBank

Lleida  -  15/02/2022  -  14:26

El projecte pretén prevenir l'aparició i desenvolupament de grans incendis forestals als boscs dels Pirineus




Integra Pirineus ha posat en marxa el projecte mediambiental "S.O.S. Foc al Bosc" a la comarca de l'Alt Urgell, gràcies al suport de CaixaBank a través de la 'Convocatòria de Medi ambient 2021'. L'entitat ha rebut una col·laboració de 20.000 euros.

Integra Pirineus té per objecte promoure la inserció social i laboral de persones en situació o risc d'exclusió social, amb especial atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental.

Entre les seves principals línies d'actuació, destaquen els treballs forestals que es porten a terme per incentivar una gestió forestal sostenible dels boscos. En aquesta mateixa línia, s'ha posat en marxa el projecte "S.O.S. Foc al Bosc", que contempla un seguit d'actuacions per prevenir l'aparició i desenvolupament de grans incendis forestals als boscos del Pirineu i que generarà llocs de treball per col·lectius vulnerables.

L'objectiu de la 'Convocatòria de Medi ambient 2021', posada en marxa per CaixaBank, és impulsar iniciatives que busquin millorar el patrimoni natural a través de la protecció de la biodiversitat, la innovació ambiental i la lluita contra la despoblació.

El compromís social de CaixaBank també és un compromís amb el medi ambient i amb la transició a una economia baixa en carboni. L'entitat gestiona la seva activitat diària en el marc d'aquest compromís, respectant l'entorn i les persones, i destina una part del pressupost a desenvolupar estratègies climàtiques a llarg termini.

El 2021, l'entitat va incorporar a les línies d'Acció Social el llançament de convocatòries mediambientals en col·laboració amb fundacions amb profund arrelament en deu comunitats autònomes, així com convocatòries mediambientals a la resta del territori nacional.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...