Notícies més llegides




Alt Empordà


Pont de Molins

La telenovel·la 'Punt de trobada' celebra el desè aniversari

Alt Empordà  -  12/02/2022  -  20:58

La sèrie, creada i dirigida per Víctor Bassons, es roda al municipi alt-empordanès de Pont de Molins, Santa Paula a la ficció


Punt de Trobada

Punt de Trobada



La sèrie 'Punt de trobada', un projecte impulsat per un grup de veïns i veïnes de Pont de Molins, celebra aquest mes de febrer 10 anys d'emissió. Es tracta d'una telenovel·la que es pot visionar pel Canal 10 -i també en línia- i que converteix el municipi alt-empordanès en Santa Paula, el poble fictici on transcórrer la trama del culebrot, que gira al voltant de les relacions socials que s'estableixen entre la gent del nucli.

La iniciativa va ser ideada per Víctor Bassons, el director, que assenyala que la sèrie va sorgir de la seva afició en els culebrots de llarga durada. En una entrevista al programa 'Fet a Mida' de La Xarxa, l'ideòleg detalla que la idea inicial "era muntar una obra de teatre per representar una història que tenia escrita". "Les trames són un reflex de la vida diària i quotidiana, sobre temes socials que ens poden impactar a tots", subratlla Bassons, que també es mostra sorprès per la trajectòria del projecte: "No m'ho esperava. De fet, no pensava ni en superar els cinc capítols, que era la fita inicial que ens havíem marcat".

Durant aquesta dècada, 'Punt de trobada' ha vist passar al voltant d'un centenar d'actors i actrius. En aquests moments, n'hi ha una trentena, una de les quals la Carme Juárez, la Margarita a la ficció: "De cop i volta et trobes que a una mestressa de casa com jo l'aturin pel carrer per preguntar-li coses sobre la sèrie". Més enllà de l'elenc local, també hi ha protagonistes d'altres punts del territori català, com ara de Sant Feliu de Guíxols, Girona, Barcelona, La Garriga o Osona.

El projecte audiovisual reforça la seva notorietat a la pantalla amb una destacada presència en línia, on dona a conèixer els seus continguts i diverses informacions mitjançant les principals xarxes socials i plataformes. A més, també té un blog específic on es pot esbrinar, entre altres informacions, qui és qui entre els protagonistes. Una ajuda ben grata tenint en compte la dimensió del culebrot.  


Autor: Redacció


#puntdetrobada #santapaula #pontdemolins


#puntdetrobada #santapaula #pontdemolins





Comentaris (2)

Paula 2022-07-16 09:30:22

Una serie que no cobra ningú , que per pasar l'estona no està pas malament pero no te ni cap ni peus el seu guió

Dolors 2023-07-15 12:26:30

10 anys? on s'emet? a on s'ha emès? qui queda dels actors originals? .... Ufff!



La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...