Notícies més llegides




Baix Empordà


Sant Antoni de Calonge

Fundació Vimar disposarà d'un vehicle per als seus projectes solidaris gràcies a la col·laboració de Fundació 'la Caixa'

Baix Empordà  -  07/02/2022  -  13:07

L'acció correspon a la modalitat "Mobilitat Solidària", dirigida a permetre la renovació de vehicles a les entitats socials


Fundació Vimar

Fundació Vimar



La Fundació "la Caixa", en col·laboració amb CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer, han contribuït amb un total de 20.000 euros perquè Fundació Vimar pugui disposar d'una furgoneta de nou places per a facilitar la mobilitat de les persones amb discapacitat als diferents serveis que els ofereix la Fundació, tan residencials com diurns. Un total de 94 persones amb discapacitat seran les beneficiares del servei, que els permetrà augmentar el seu benefici físic i emocional i a reduir les conseqüències del seu possible aillament social.

L'acció s'emmarca en el programa "Fórmula Solidària", una iniciativa de CaixaBank, que canalitza fons de la Fundació "la Caixa" i els suma a les aportacions d'empreses i particulars amb l'objectiu d'ajudar al fet que les entitats socials disposin dels mitjans materials per continuar treballant en benefici de les persones i col·lectius més necessitats.

La col·laboració realitzada al Baix Empordà pertany a la modalitat "Mobilitat Solidària", que pretén proporcionar vehicles sostenibles o adaptats a entitats socials que els precisen amb urgència. CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer han canalitzat una aportació de la Fundació "la Caixa" de 20.000 euros.

L'acte de lliurament, que ha tingut lloc a les instal·lacions de Fundació Vimar a Sant Antoni de Calonge, ha comptat amb l'assistència del director de banca d'institucions de CaixaBank a Girona, Ferran Llach, i el vicepresident de la Funació Vimar, Jordi Sistach.

Sobre Fundació Vimar

La Fundació Vimar és una entitat sense ànim de lucre que treballa perquè totes les persones amb discapacitat del Baix Empordà tinguin acolliment residencial a través de la llar residència i les residències, atenció diürna a través dels centres d'atenció especialitzada i centres ocupacionals, i un programa de suport a l'autonomia a la pròpia llar.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya.

La companyia, amb més de 15 milions de clients entre Espanya i Portugal, un crèdit viu de prop de 8.100 milions d'euros i un parc de 18,4 milions de targetes, treballa per accelerar la transformació digital i les capacitats tecnològiques del grup. Així mateix, la impulsa l'acció social en tots els seus àmbits d'actuació, en col·laboració són les seves empreses clients.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...