Notícies més llegides




Andorra


Andorra

Helena Mas destaca que ja s’han administrat un total de 147.741 vacunes contra la COVID-19 a Andorra

Andorra  -  18/01/2022  -  16:46

Actualment hi ha 5.039 casos actius, dels quals 7 estan ingressats a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i 9 a l’UCI –7 amb ventilació mecànica–


Helena Mas

Helena Mas



La secretària d’Estat de Salut, Helena Mas, ha comparegut aquest dilluns per informar de l’evolució de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 a Andorra. Així, la xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia és de 30.605 i es registren un total de 25.422 altes. El total de defuncions fins a la data és de 144.

Actualment hi ha 5.039 casos actius, dels quals 7 estan ingressats a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i 9 a l’UCI –7 amb ventilació mecànica–. A la planta COVID habilitada al Cedre hi ha 2 persones. Pel que fa a la població escolar, es registren 30 aules en vigilància passiva i 144 en vigilància activa –129 parcial i 15 total–.

Mas també ha fet referència que des de l’inici del Pla de vacunació s’han administrat 147.741 vacunes –57.671 primeres dosis, 56.873 segones i 33.197 terceres–. Així, un 81,7 % de la població vacunable ja ha rebut la pauta completa. Entre els joves de 12 a 15 anys, el percentatge de vacunació completa és del 67,9%. En aquest sentit, la secretària d’Estat de Salut ha posat en relleu que recentment han arribat 10.000 dosis de la vacuna de Moderna contra la COVID-19 provinents de Portugal.

Finalment, Helena Mas s’ha referit al procés de baixa laboral i ha recordat que les persones que hagin de fer algun tipus de gestió per modificar la seva ho poden fer a  baixescovid@govern.ad o, en el cas de voler cancel·lar-la, a  renunciabaixa@cass.ad.


Autor: Redacció


#andorra #covid


#andorra #covid





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...