Notícies més llegides



Alt Empordà


Vilabertran

Desmantellen una plantació de marihuana valorada en prop de 17.000 euros a Vilabertran

Alt Empordà  -  17/01/2022  -  18:12

La finca també presentava connexió elèctrica fraudulenta, ja que l'escomesa estava connectada directament a la xarxa elèctrica




Els Mossos d'Esquadra van detenir el 13 de gener, a Vilabertran, un home de 37 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.L'11 de gener els mossos d'esquadra d'aquesta comissaria van tenir coneixement de l'existència d'una plantació de marihuana instal·lada dins una propietat rústica al municipi de Vilabertran (Alt Empordà).

El matí del passat 13 de gener efectius de la Unitat d'investigació i de la Policia Científica de Figueres, conjuntament amb efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona, van dur a terme una entrada i perquisició a l'esmentada finca. Dins els terrenys els agents van localitzar una gran barraca que feia funcions d'estança per dormir, amb una llitera, una cuina i un lavabo.

L'estança tenia un forat a la paret per on s'accedia a una habitació on hi havia una plantació de marihuana amb plantes d'una alçada d'un metre i mig en avançat estat de creixement. Aquí mateix hi havia un altre forat a la paret on s'accedia a dues plantacions més.Els agents van localitzar 659 plantes entre les tres habitacions, així com tot el material necessari per a la seva producció i creixement, tals com seixanta focus amb els seus transformadors, cinc filtres d'aire i també dues bosses grans d'escombraries plenes de cabdells de marihuana a punt per vendre.

La droga, segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri de l'Interior estaria valorada en 16.800 euros. La finca també presentava connexió elèctrica fraudulenta, ja que l'escomesa estava connectada directament a la xarxa elèctrica.

Els agents van detenir l'home que realitzava les tasques de cultiu de la plantació i que en aquells moments hi estava treballant. El detingut, a qui li consten antecedents, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres el passat 14 de gener, qui en va decretar el seu ingrés a presó.


Autor: Redacció


#vilabertran


#vilabertran





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...