Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

Besalú inicia el 2022 mantenint l'aposta per les visites guiades

Besalú, Vila Comtal  -  07/01/2022  -  15:45

Del 7 al 31 de gener la vila comtal oferirà les propostes "Descobreix el Besalú medieval" i "Un passeig pel Call"




La vila comtal de Besalú continua apostant per les visites guiades amb l'objectiu de divulgar i promocionar la seva gran riquesa patrimonial. Aquesta aposta, potenciada especialment durant la pandèmia de la Covid-19 com a iniciativa per tal d'evitar grans aglomeracions, continua ben dempeus durant aquest 2022 que acabem d'estrenar. Sense anar més lluny, des de l'Ajuntament de Besalú han impulsat noves visites aquest gener, concretament des d'avui, 7 de gener, i fins al dia 31.

La primera proposta, 'Descobreix el Besalú medieval', es realitzarà a partir de les dotze del migdia en llengua catalana els dilluns, dimecres, divendres i diumenges, mentre que els dimarts, dijous i dissabtes es farà en castellà. Es tracta d'una visita completa de 75 minuts i un preu de 5 euros per persona.

L'altra activitat, 'Un passeig pel Call', també s'iniciarà a les dotze del migdia i oferirà els mateixos horaris amb relació a l'idioma de la visita: en català, els dilluns, dimecres, divendres i diumenges; i en castellà, els dimarts, dijous i dissabtes. En aquest cas, la ruta resseguirà durant 30 minuts el barri jueu de la localitat garrotxina i el cost per persona serà de 2,50 euros.

Per a més informació i reserves, cal contactar amb l'Oficina de Turisme de Besalú (al telèfon 972 59 12 40 o al correu electrònic turisme@besalu.cat), tenint en compte que cal reserva prèvia i que les places són limitades. L'Oficina de Turisme es reserva el dret de modificar el programa seguint les instruccions del govern amb relació a la pandèmia de la Covid-19.


Autor: Redacció


#besalu #turisme


#besalu #turisme





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...