Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

CaixaBank reparteix 400 regals de Nadal a nens i nenes en situació de pobresa de Girona

Actualitat Girona  -  05/01/2022  -  10:59

A Girona, l'acció s'ha organitzat en col·laboració amb 16 entitats i ha beneficiat a 400 nens i nenes


Caixabank

Caixabank



CaixaBank ha tancat una nova edició de la iniciativa solidària "L'Arbre dels Somnis", que ha aconseguit lliurar més de 26.400 regals de Nadal a nens i nenes en situació de vulnerabilitat de tota Espanya.

A Girona, s'han repartit 400 regals a nens i nenes, en col·laboració amb 16 entitats: Girona, La Bisbal, l'Escala, Lloret de Mar, Baix Ter – Verges, Roses i Blanes, Esplai Garbuix, Salesians Girona, Suara, Ksameu, Casal dels Infants, Fundació Heka, Ajuntament de Vidreres, CRAE Sant Feliu – Fundació Resilis i Creu Roja Palamós.

En aquesta quarta edició del programa, CaixaBank ha comptat amb la participació de milers d'empleats, clients de l'entitat i integrants del programa de Voluntariat. De la mà de 452 entitats socials, durant tres setmanes s'ha coordinat la recepció de les cartes elaborades pels nens i nenes, el lliurament d'aquestes a tots els participants, així com la gestió de l'entrega de regals a través de les oficines CaixaBank perquè tots tinguin un detall al llarg de les festes.

Amb els més de 26.400 regals repartits en aquesta edició, l'entitat financera ha superat els 96.000 regals distribuïts al llarg de la iniciativa "L'Arbre dels Somnis", la primera edició dels quals es remunta a l'any 2017. L'objectiu de l'entitat s'ha focalitzat a fer realitat els desitjos de tots els nens i nenes vinculats a entitats socials que lluiten contra la pobresa infantil de totes les comunitats autònomes, com les adherides al programa CaixaProinfancia de la Fundació "la Caixa". Entre les organitzacions col·laboradores destaquen Creu Roja, Càritas, Secretariat Gitano o Save the Children, així com els serveis socials de nombrosos municipis i petites entitats d'àmbit local.


Autor: Redacció


#girona #caixabank


#girona #caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...