Notícies més llegides




+ Notícies


Vilamalla

Anna Vicens: “Wine Palace continua el seu projecte d'expansió i l'objectiu és obrir botigues noves”

+ Notícies  -  24/12/2021  -  18:59

La sommelier i supervisora de les botigues de la companyia destaca el creixement de la DO Empordà


Anna Vicens

Anna Vicens



Malgrat que sigui un Nadal atípic a causa de les incipients restriccions pandèmiques, hi ha tradicions que no es perden. Així doncs, els bons àpats continuaran regnant a moltes de les taules del país, on el menjarà continuarà regant-se amb begudes icòniques de les celebracions d'aquest tipus. Això ho saben prou bé a Wine Palace, cadena empordanesa especialitzada en vins i destil·lats, que clou un any difícil a causa de la Covid, però amb mires optimistes, tal co assenyala la sommelier i supervisora de les botigues de l'empresa, Anna Vicens: “Tenim previst obrir més botigues a la província de Barcelona, ja que la nostra arribada en aquest territori ha tingut molt bona acceptació: hem sabut adaptar-nos a la seva demanda”.

Com clou aquest any Wine Palace?

Aquest any hem patit molt, com tothom, és clar. Tenim un total de 27 botigues obertes al públic i una plantilla amb 250 treballadors, i això comporta molta responsabilitat i compromís amb tothom, siguin clients o treballadors, i seguir estrictament les normatives per no posar a ningú en perill.

L'efecte de la pandèmia de la Covid-19 s'ha fet notar molt en el vostre sector, doncs. Sí, pel que fa a les botigues Wine Palace és el que he comentat, mentre que amb referència a la distribuïdora Alregi la crisi també és notòria, ja que els restaurants han patit moltes restriccions i amb l’hostaleria i la restauració hem sofert les conseqüències tots els que depenem d’ells, evidentment.
La pandèmia ha frenat el creixement gradual de Wine Palace?

L’empresa continua amb el seu projecte d’expansió i amb l’objectiu, aquest 2022 vinent, d’obrir botigues noves. I de la mateixa manera, com hem fet fins ara, seguirem oferint noves referències i actualitzarem la nostra oferta de productes.

Parla de la futura obertura de nous establiments. En quina zona es preveuen?

Tenim previst obrir més botigues a la província de Barcelona, ja que la nostra arribada en aquest territori ha tingut molt bona acceptació: hem sabut adaptar-nos a la seva demanda.

Si ens situem en el present, com afronteu aquesta campanya nadalenca?

Aquesta campanya de Nadal ha anat força bé. Sí que és veritat que el fet que ens recomanin celebrar les festes a casa i amb el grup bombolla ha fet que les compres siguin d’un import més petit, però, d'altra banda, també s'han incrementat els tiquets de compra.

I dins d'aquests tiquets de compra hi deuen haver productes locals. Com valora l'evolució de la DO Empordà?

L’evolució dels vins de l’Empordà és molt bona, però cal fer molta feina, encara. S’ha de seguir treballant en la promoció, en l’enoturisme, en la projecció fora de Catalunya i, també, en la millora de la qualitat.


Autor: Redacció


#annavicens #winepalace #alregi


#annavicens #winepalace #alregi





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...