Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

El Tió del Mercat d'Olot torna a omplir el sarró

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  07/12/2021  -  08:16

A diferència d'altres anys, cada guanyador rebrà 500 euros, desglossats en vals per bescanviar a les parades del Mercat d'Olot




L'Associació de Placers del Mercat d'Olot, un any més, aposta per la campanya "Aquest Nadal, el tió t'omple el sarró" amb el sorteig de 4 premis de 500 euros cada un entre els clients que comprin a qualsevol de les parades del Mercat d'Olot.

Per participar-hi, només cal omplir les butlletes que els comerciants entregaran als clients en les seves compres, omplir-les incorporant les dades i dipositar-les a les urnes que hi ha als accessos de les instal·lacions del Mercat municipal. Els interessats o interessades podran participar-hi des del 7 de desembre de 2021 i fins al 5 de gener de 2022. Per cada compra que es faci, es rebrà una butlleta. Abans de dipositar-la a les urnes és necessari incloure les dades que s'hi demanen.

A diferència d'altres anys, cada guanyador rebrà 500 euros, desglossats en vals per bescanviar a les parades del Mercat d'Olot. Els guanyadors tindran fins al 30 d'abril per fer-ne ús.

El sorteig es farà el divendres 7 de gener de 2022, a les 12 h, a la Plaça Hospital, davant el Mercat d'Olot, i s'informarà els guanyadors per telèfon. Podeu consultar les bases de la campanya a la web mercatdolot.cat.

L'horari del Mercat d'Olot és de dilluns a divendres de 8 a 19 h i dissabtes de 8 a 15 h. Per més informació es pot contactar amb l'Associació de Placers del Mercat d'Olot a través del correu electrònic olotmercat@gmail.com.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...