Notícies més llegides




+ Notícies


Sant Gregori

Sant Gregori aprova un pressupost de 4,5 milions

+ Notícies  -  04/12/2021  -  19:33

La partida tindrà un total de 273.000 euros en inversions, on destaca la creació d’un cos de vigilants municipals


Ple Ajuntament de Sant Gregori

Ple Ajuntament de Sant Gregori



El passat dilluns, 29 de novembre, l’Ajuntament de Sant Gregori va celebrar un ple extraordinari per aprovar el pressupost municipal de cara a l’exercici de 2022, una partida que s’enfila fins als 4,5 milions d’euros (4.521.919 euros, concretament). 

Amb relació als ingressos, sense incrementar impostos a la ciutadania i malgrat perdre l’impost de l’IBI d’autopistes, es preveu poder ajustar les balances fiscals amb l’increment de l’IAE i els augments per part de la participació d’ingressos de l’estat. Paral·lelament, també es preveu una major recaptació d’ICIO, seguint així la dinàmica creixent dels darrers exercicis. 

Pel que fa a les inversions, es preveuen 85.000 euros de partida en via pública; 23.839 euros en l’adquisició de diferent maquinària per a la brigada municipal; 30.000 euros per a la segona fase de la instal·lació de la fibra òptica al nucli de Constantins; 42.350 euros per adquirir un vehicle pel cos de vigilants municipals; 12.000 euros per a un sistema de vídeo per retransmetre els plens; 10.000 euros per a petites inversions en equipaments; 30.000 euros per a la redacció de projectes, estudis i memòries i 40.000 euros per pressupost participatiu 2022-2023.

Ampliació de vigilants municipals

En aquest nou pressupost, el consistori ha previst disposar inicialment de dos vigilants municipals al llarg de l’exercici vinent. Tal com detalla l’alcalde, Quim Roca, es tracta d’un cos que s’anirà ampliant progressivament, a causa de l’augment de fets delictius, principalment robatoris de bicicletes, durant el 2021. A més, existeix la voluntat que aquest cos es complementi amb el cos de Mossos d’Esquadra per tal d’atendre les diferents incidències o emergències al municipi.

D’altra banda, a la brigada municipal també s’hi incorporarà un nou oficial de lampisteria, i s’ha previst poder tenir els serveis temporals d’un arxiver per tal de gestionar l’arxiu municipal, un servei que es prestarà a través del Consell Comarcal del Gironès.

“Consolidació”

El pressupost total consolidat, si engloba el pressupost de l’Ajuntament i el dels Serveis Municipals Sant Gregori SA, que està construint els habitatges de protecció oficial, és de gairebé 6 milions d’euros (5.938.459 euros, en concret). Segons Roca, el pressupost “consolida l’estructura municipal actual i aporta noves inversions i accions de millora al municipi de cara al proper exercici”. “Ens trobem encara dins un context de pandèmia que ha alterat els pressupostos dels darrers anys i ha endarrerit les previsions d’aquesta legislatura o ha fet repensar algunes accions”, valora el batlle.


Autor: Redacció


#santgregori


#santgregori





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...