Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

Nadal solidari a l'Espai Gironès a benefici de Càritas per fer front als efectes de la pandèmia

+ Notícies  -  02/12/2021  -  14:18

Avui s'ha presentat la campanya, apadrinada per la capitana de l'Uni Girona, Laia Palau, i els periodistes Maria Xinxó i Aleix Parisé


campanya solidària de Nadal

campanya solidària de Nadal



L'Espai Gironès engega de nou la campanya solidària de Nadal amb una col·laboració solidària, aquest any amb Càrites Diocesana a Girona, amb l'objectiu de contribuir a fer front als efectes de la pandèmia de la Covid-19, que ha fet créixer molt la xifra de persones necessitades d'ajuda i amb risc d'exclusió social. La campanya, que comença avui, s'allargarà fins al 5 de gener.

Aquest matí s'ha presentat la campanya, en una roda de premsa a l'Espai Gironès, que ha comptat amb la presència del gerent del centre comercial, Pau Jordà; la directora de Càritas Diocesana de Girona, Dolors Puigdevall; Laia Palau, capitana de l'Uni Girona; i dels periodistes Maria Xinxó i Aleix Parisé.

Aquest any s'ha instal·lat una atracció al pàrquing exterior, concretament un tobogan de gel sintètic, i amb el lema Llançat per Càritas, es pot viure aquesta experiència amb uns flotadors, comprant prèviament una fitxa al Punt d'Informació amb un donatiu mínim d'1 euro. Els diners recollits es destinaran íntegrament a Càritas. L'horari per fer us de l'atracció serà de les 11 del matí a les 14h, i de les 16h a les 20h. Els dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener, l'horari serà de les 11 del matí fins a les 18h. Es tracta d'una atracció oberta a tothom que hi vulgui participar (els menors de 4 anys han d'anar acompanyats d'un adult). Encara que no s'utilitzi l'atracció es pot fer igualment un donatiu.

Els diners recollits aniran destinada a dos projectes: un de cobertura de necessitats bàsiques amb un servei per a les persones que no poden cobrir-les, per abastir d'aliments i productes higiènics. Aquesta iniciativa s'adreça a persones que viuen soles o a nuclis familiars que es troben en una situació econòmica precària. El segon projecte està destinat a la infància, joves i família, amb un servei d'intervenció educativa. Es tracta d'un projecte socioeducatiu de referència que ofereix un espai de relació, treball en valors i reforç escolar, amb la participació de les famílies i de forma coordinada amb tot l'entorn educatiu.

"Des de l'Espai Gironès estem molt contents d'engegar per onzè any la campanya solidària de Nadal. Per nosaltres és un honor poder ajudar de nou a Càritas. Esperem i desitgem que gràcies a la solidaritat gironina, aquesta campanya sigui un èxit com ho han estat les anteriors", ha destacat el gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà.
La directora de Càritas Diocesana de Girona, Dolors Puigdevall, destaca la voluntat de l'Espai Gironès de presentar-los un projecte solidari de Nadal amb un compromís social cap a persones vulnerables: "És una idea molt maca i esperem de la solidaritat de la societat en aquests dies tan especials".

Els festius d'obertura del centre comercial son el 5, 6, 8, 12 i 19 de desembre, 2 i 9 de gener. Recordem que l'Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l'empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l'auditoria dels procediments implantats. Aquesta mateixa política se segueix en tots els centres gestionats per Multi Spain Management, obtenint tots la certificació de màxima seguretat.

A l'Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s'hi ha de sumar un nombre important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.


Autor: Redacció


#espaigirones #nadal


#espaigirones #nadal





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...