Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

DinàmiG obre un procés de selecció incorporar treballadors a la planta de Simon a Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  02/12/2021  -  12:45

La multinacional Simon necessita incorporar personal per l'àrea de metall de la planta d'Olot i, en paral·lel, oferirà una formació d'operacions auxiliars de fabricació mecànica


Ajuntament d'Olot

Ajuntament d'Olot



Aquest mes de desembre s’obre la captació de persones interessades a formar-se i treballar a la planta de la multinacional Simon d’Olot en la seva àrea de metall. Des de l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament d’Olot-Mas les Mates (DinamiG) en col·laboració amb l’empresa es realitzarà el procés de preselecció d’un grup de vint candidats/es, que es beneficiaran de la formació com a operari/a auxiliar de fabricació que s’oferirà des de Simon Academy, un espai dedicat a proporcionar formació tècniques i oportunitats professionals. Serà l’empresa qui escollirà els candidats que s’ajustin més al perfil, tenint en compte els resultats del procés selectiu per tal d’incorporar-les a la seva plantilla d’Olot.

Simon està en vies d’homologar un certificat de professionalitat de caràcter oficial i amb validesa a tot el territori nacional que capacitarà als/les diferents alumnes per treballar com operaris d’operacions auxiliars de fabricació mecànica ja sigui a la mateixa empresa o en d’altres de la comarca, que també tinguin necessitats d’incorporar personal nou. El fet de disposar d’un diploma, constitueix un aval laboral i proporciona l'acreditació professional necessària per a treballar a l'empresa privada.

Cada vegada són més les empreses que s’estan interessant en la possibilitat de realitzar algun tipus de formació (com són els certificats de professionalitat) per tal de que les persones treballadores obtinguin els coneixements, les habilitats i les aptituds necessàries per a desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències del mercat laboral actual, cada vegada més especialitzat i tecnificat.    

Per tal de poder participar en el procés selectiu és imprescindible tenir ganes d’aprendre i de seguir creixent professionalment ja sigui per afrontar nous reptes professionals com per començar una carrera professional o bé per reinventar-se tot aprenent un ofici molt demandat en l’actualitat. A més, tot i que no es demana tenir formació prèvia, és necessari tenir un bon coneixement de català i/o castellà així com les competències bàsiques adquirides (lecto-escriptura).

A nivell competencial, se cerquen persones amb capacitat per treballar en equip, amb orientació per l’ordre i el treball de qualitat. Des de l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG es realitzaran diferents proves per tal de poder valorar els diferents requisits exigits.

Les persones interessades a formar part d’aquest procés selectiu poden obtenir més informació i presentar la seva candidatura des d’aquest dijous 2 de desembre i fins al dijous 9 de gener a través dels enllaços següents:

L’Àrea d’Ocupació de DinàmiG ofereix un servei de suport a les empreses que, com Simon, requereixen incorporar personal. Des de Les Mates es realitza un procés de selecció per a les noves incorporacions. Les empreses que necessitin incorporar personal, es poden posar en contacte amb l’Àrea d’ocupació de DinamiG- Mas les Mates al 972.26.78.12 o per correu electrònic a intermediacio@dinamig.cat.      

Sobre Simon

Simon és la capçalera d’un grup industrial especialitzat en solucions tecnològiques d’il·luminació, control de llum, connectivitat i material  elèctric per projectes contract (retail, hospitality, workplaces) i residencials. Per tots els espais es manté una forta aposta pel disseny i la innovació que ha portat Simon, al Premi Nacional de Disseny que concedeix el Ministeri d’Economia, Industria i Competitivitat coincidint amb l’any del seu primer centenari.

Després de posicionar-se com a empresa líder al mercat espanyol, la companyia ha consolidat la seva presència a més de 90 països des dels quals promou àrees de negoci que van del petit material elèctric, als sistemes de control, la connectivitat, la il·luminació arquitectural, interior i urbana, i la recàrrega de vehicles elèctrics. L'equip del grup Simon està format per 4.000 persones a tot el món, té implantació pròpia a 15 països, 9 d'ells amb centres productius.

Simon entén els espais com el centre de les vivències dels seus usuaris, i per a ells ofereix la possibilitat d'omplir-los de llum, crear atmosferes que convidin a sensacions, on es pot tocar, veure, sentir, sentir… Amb la tecnologia possibilita crear una infinitat d'experiències que s'adapten al ritme de vida de l'usuari i faciliten viure amb la intensitat i els matisos desitjats.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...