Notícies més llegides




Alt Empordà


Llançà

El comerç i la gastronomia, pilars del Nadal llançanenc

Alt Empordà  -  29/11/2021  -  12:25

L’Ajuntament de Llançà impulsa una sèrie d’accions per fomentar el comerç de proximitat




Llançà aposta aquest Nadal pel comerç i la gastronomia local. Així doncs, des de l’Ajuntament impulsen tota una sèrie d’accions amb un objectiu dual. D’una banda, ornamentar els establiments que romandran oberts durant el període nadalenc, que lluiran unes bústies perquè els més petits i les seves famílies puguin deixar la seva carta amb desitjos i missatges als Reis Mags. D’aquesta manera, des del consistori es vol millorar i unificar la imatge dels principals eixos comercials del municipi. 

D’altra banda, enguany s’organitza el segon Concurs d’Aparadors de Nadal, per tal de dinamitzar i fer valdre el comerç i restaurants de proximitat en unes dates clau, premiant al seu torn les millors decoracions dels establiments locals amb motiu de les festes nadalenques. En aquest sentit, els aparadors participants optaran al Premi Jurat Professional i al Premi Jurat Popular, uns reconeixements que consisteixen en vals de regal a gastar als establiments adherits a l’Associació de Comerciants de Llançà, reforçant d’aquesta manera el comerç local. 

Paral·lelament, també s’ha dissenyat un apartat especial al Marketplace de Llançà per promocionar els restaurants oberts durant les festes nadalenques, amb els seus menús i els plats més especials com a principals reclams. A més, Ràdio Llançà difondrà falques dels establiments locals, donant a conèixer així tot el que tenen per oferir durant aquests dies assenyalats. 

I tot plegat, és clar, ben acompanyat per la il·luminació pròpia d’aquests dies, un context que també comptarà amb un fil musical adient que farà que petits i grans puguin gaudir de Nadal a la localitat.


Autor: Redacció


#llança #nadal


#llança #nadal





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...