Notícies més llegides



+ Notícies


Sant Gregori

La 14a fira del Pa i de la Xocolata de Sant Gregori fa el ple en totes les activitats

+ Notícies  -  21/11/2021  -  17:37

Hi ha hagut "molt bona resposta dels assistents" i s'han exhaurit les places per a tallers i demostracions de cuina


La 14a fira del Pa i de la Xocolata / GN

La 14a fira del Pa i de la Xocolata / GN



La combinació infal·lible del pa i la xocolata ha atret molts visitants durant tot el dia a Sant Gregori. El municipi ha acollit avui la catorzena edició de la Fira del Pa i de la Xocolata, que ha ofert activitats per a petits i grans relacionades amb els dos productes estrella de la cita. L'organització destaca la "molt bona resposta dels assistents" després de la pandèmia, ja que hi ha hagut molta afluència de visitants tot el dia i totes les activitats han exhaurit les places disponibles, explica l'alcalde Quim Roca.

Un showcooking del prestigiós pastisser Jordi Roca del Celler de Can Roca va donar el tret de sortida a les activitats el cap de setmana passat, però el dia gran de la fira ha estat avui.

Quim Roca agraeix la col·laboració i esforç de tots els implicats en la fira, "perquè redefinir-la després de la covid no és fàcil", però considera que la delimitació d'espais ha permès esponjar el recinte amb "una bona circulació de persones", per la qual cosa "ha funcionat tot molt bé".

Durant tot el dia hi ha hagut parades de pa, xocolata i dolços i altres productes a la plaça Rafael Masó i activitats per a tothom, com un taller de fer pa o un de mones de xocolata.

El cap de cuina de Can Xapes de Cornellà del Terri, Lluc Quintana, ha ofert una demostració de cuina sobre les moltes possibilitats combinatives de la xocolata 70%; també hi ha hagut un tast de còctels amb xocolata a càrrec de Mariona Vilanova de la cocteleria Nykteris i un maridatge de vins dolços i xocolates a càrrec de Wine Palace.

Els més llaminers, a més, han pogut gaudir de les tradicionals xocolatades populars fins a escurar l'olla tant al matí com a la tarda. No n'ha quedat ni una gota.


Autor: Redacció


#santgregori #fira #paixocolata


#santgregori #fira #paixocolata





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...