Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Olot contracta 11 persones de suport a treballs de neteja i inserció laboral

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  11/11/2021  -  12:03

L’Ajuntament d’Olot també ha contractat a 5 joves becaris en pràctiques amb la voluntat d’ampliar la seva experiència laboral en àmbits tan diversos com la Promoció de la ciutat, Ocupació, Cultura i Empresa


Ajuntament d'Olot

Ajuntament d'Olot



Aquest mes de novembre, l’Ajuntament d’Olot ha impulsat un cop més una nova edició dels plans ocupacionals. D’una banda s’han contractat 11 persones en situació d’atur per a la realització de tasques de suport en diversos àmbits clau de la ciutat. En aquest sentit, seguint les anteriors convocatòries realitzades, el Consistori ha tornat a contractar a 7 persones per portar a terme el projecte Fem el barri vell bell emmarcat dins el Programa Treball als Barris que té per objectiu millorar i potenciar la neteja del Barri Vell, alhora que conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de tenir cura dels espais compartits, carrers i conservar en bon estat el mobiliari urbà de la ciutat. El contracte és de nou mesos, té com a objectiu millorar l’habitabilitat del Barri Vell i una d’elles actua com a supervisora de l’equip.

D’aquesta manera, les persones contractades donaran suport a les brigades municipals realitzant neteges extraordinàries i procurant pel manteniment de la ciutat. Es tracta d’un programa que permet donar feina a persones que es trobaven a l’atur, ampliant les seves competències de base i tècniques i també millorant la seva autoestima.

D’altra banda, i també dins el programa Treball als Barris, ha iniciat el projecte de Suport en Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació a l’Aula de Recerca de Feina, l’Ajuntament d’Olot també ha contractat a un tècnic que durant els pròxims sis mesos atendrà els usuaris i usuàries que visitin l’Aula Oberta de DinàmiG aportant suport tècnic pel que fa a la creació o revisió de currículum, cartes de presentació, cercadors, l’ús del mòbil i les xarxes socials en l’àmbit professional. Al mateix temps i mitjançant tallers, es potenciarà l’autonomia dels usuaris pel que fa a la recerca de feina així com s’editaran continguts útils per al programa i ajudarà a difondre l’existència de l’aula en espais del barri.

Paral·lelament, i dins el mateix programa, també s’ha donat continuïtat a tres persones, tècniques d’inserció sociolaboral, per al projecte de Dispositiu d’Inserció Sociolaboral, que s’encarregaran per millorar l’ocupabilitat i establir un pla de millora competencial als assistents, veïns i veïnes del barri vell d’Olot.

Per últim, l’Ajuntament d’Olot ha contractat per sis mesos a un total de 5 joves en pràctiques dins el programa Contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya en diverses àrees tals com: promoció de la ciutat, cultura, ocupació, empresa i tresoreria. En aquest cas, el contracte de pràctiques s’allargarà fins al pròxim mes d’abril amb la voluntat de facilitar l’exercici pràctic dels coneixements adquirits, posar-los en pràctica i ampliar experiències laborals, millorant la seva ocupabilitat.

En tots els casos, la contractació és finançada per la Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economia Social.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...