Notícies més llegides




Besalú, Vila Comtal


Besalú

Besalú commemorarà el Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Besalú, Vila Comtal  -  10/11/2021  -  16:15

El dia 25 de novembre hi haurà una encesa d’espelmes davant l’Ajuntament en record a les víctimes




El pròxim dijous 25 de novembre se celebrarà el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, una data que a la vila comtal es commemorarà a través de diverses activitats des d’aquest dia i durant les jornades posteriors. L’acte central tindrà lloc el mateix 25N, quan a dos quarts de sis de la tarda, davant de l’Ajuntament, es farà una lectura del manifest institucional i una encesa d’espelmes en record a les víctimes de la violència masclista. 

El divendres, dia 26 de novembre, a Sant Julià, se celebrarà l’espectacle ‘La dona que jo vull ser’, una obra per a tots els públics a càrrec de La rateta ja no escombra l’escaleta. El dissabte, dia 27, davant l’Ajuntament es realitzarà el taller ‘Fes-te la teva bossa 25N’, així com altres activitats, una iniciativa que comptarà amb la col·laboració de l’Associació Cultural i de Lleure el Taller de Besalú. En aquest cas, l’aforament és limitat i cal fer reserva prèvia (per més informació, cal contactar amb el correu electrònic eltallerbesalu@gmail.com).

Les propostes per commemorar aquest dia també es podran contemplar, en algun cas, des del dilluns 22 de novembre. Aquest dia, i fins al 28, els Baixos de Can Cambó seran l’escenari d’una exposició de llibres amb temàtica de violència de gènere. Finalment, a l’Institut-Escola es farà el dia 2 de desembre el taller ‘Em cuido, et cuides, ens cuidem’, una activitat adreçada als alumnes de quart d’ESO a càrrec de Lo Relacional.


Autor: Redacció


#besalu


#besalu





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...