Notícies més llegides



La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Sant Joan les Fonts presenta una alternativa de circulació i ordenació viària al barri Sec que se sotmet a enquesta participativa

La Garrotxa  -  27/10/2021  -  14:21

Un cop feta la proposta, són els mateixos veïns els que decidiran si volen introduir els canvis o deixar-ho com està


Propostes barri Sec

Propostes barri Sec



L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha presentat una proposta de reforma de la circulació i de zones d'aparcament al barri Sec. Tot plegat perquè en el 'Quedem a la Plaça?' que s'hi va fer, els veïns van plantejar reiteradament una sèrie d'inquietuds i queixes entorn a la circulació viària i d'aparcaments que generaven sensació d'inseguretat o perill. En aquell moment, es va acordar que el consistori presentaria una opció alternativa.

Per aquest motiu, l'Ajuntament ha contractat els serveis d'una enginyeria especialitzada i externa que ha estudiat la zona i ha fet una nova proposta tècnica de circulació i aparcament al Barri Sec. Van ser els mateixos responsables els que van presentar el projecte als veïns, en una trobada que va tenir lloc al Centre Sociocultural.

Un cop feta la proposta, són els mateixos veïns els que decidiran si volen introduir els canvis o deixar-ho com està actualment. Per això, se'ls ha fet entrega d'una butlleta per participar en una enquesta participativa per la qual hi ha termini obert de votació on es poden pronunciar al respecte.

D'aquesta manera, el govern aposta per una governança compartida en la gestió municipal. Són els veïns qui comparteixen les inquietuds en el 'Quedem a la Plaça?', l'Ajuntament qui cerca una possible solució i en fa el retorn a la ciutadania i aquesta, al final, acaba validant o no la solució.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...