Notícies més llegides



El Ripollès


Ripoll

Els serveis econòmics i administratius, protagonistes del ple de Ripoll

El Ripollès  -  27/10/2021  -  10:20

La sessió es va celebrar ahir de manera presencial, amb la participació dels 17 regidors i regidores del consistori


Ple Ajuntament de Ripoll

Ple Ajuntament de Ripoll



L’Ajuntament de Ripoll va celebrar ahir dimarts, 26 d’octubre, una nova sessió ordinària del ple en format presencial a la Sala Abat Senjust, on van participar els 17 regidors i regidores del consistori, a més d’un nombre limitat de públic, ateses les mesures de prevenció per la Covid-19. En l’àrea de Serveis Econòmics i Administració General, es va donar compte del Pla Anual de Control Financer per l’exercici 2021 de l’ajuntament i també dels ens dependents, un pla que ha estat elaborat per la intervenció municipal. D’altra banda, també es va aprovar una rectificació de l’inventari municipal de béns i drets que pertanyen a la corporació: el cap de l’àrea, Josep Maria Creixans, va detallar que el valor real que tenia l’inventari a data de 31 de desembre de 2020 era superior als 73.600.000 euros.

També en aquest apartat, la sessió plenària va ratificar l’aprovació de la modificació dels estatuts del Consorci del Ter, acordat el passat 2 d’octubre. Seguidament, es va aprovar inicialment una modificació de crèdit, la 14/2021, del pressupost municipal de l’exercici actual, que es finança a través de baixes de crèdits d’aplicacions de despeses no compromesos, nous ingressos sobre els totals previstos en el pressupost corrent de l’entitat, així com amb romanent líquid de tresoreria per despeses generals. En aquesta àrea, finalment, també es va aprovar el conveni referent a l’adquisició d’un habitatge ubicat al carrer Sant Jaume, que servia per concloure l’expedient d’aquest edifici, que el 2009 es va expropiar i, posteriorment, enderrocar.

Pel que fa a l’àrea de Serveis al Territori, Sostenibilitat i Empresa, es va aprovar la verificació del text refós de la modificació puntual número 30 del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que es refereix a la correcció d’una errada gràfica en l’alineació del carrer Pardines.

Les mocions

Amb relació a les mocions presentades per la resta de grups, Alternativa per Ripoll-CUP-Amunt es va centrar a realitzar un referèndum sobre els Jocs Olímpics d’Hivern 2030, que no es va aprovar. Sobre això, hi va haver alguns moments de debat sobre els diferents punts de vista dels grups respecte a la hipotètica celebració d’aquest esdeveniment.

D’altra banda, tampoc es van aprovar les tres mocions presentades per la regidora no adscrita, Sílvia Orriols: una, tractava la condemna de l’assassinat del polític David Amess; la segona proposava càmeres a alguns punts de recollida de brossa i evitar el dipòsit d’objectes a la deixalleria, i la darrera proposava organitzar una cursa infantil adaptada. Sobre aquest últim tema, el regidor d’Esports, Josep Isern, va recordar que ja s’han iniciat converses amb el Consell Esportiu del Ripollès i amb altres ens per poder tirar endavant una cursa adaptada a la vila, prevista al maig de l’any vinent.


Autor: Redacció


#ple #ripoll


#ripoll #ple





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...