Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

Nil Moliner firmarà exemplars del seu nou disc aquest dijous a l'Espai Gironès

+ Notícies  -  25/10/2021  -  14:17

Sis persones, elegides per mitjà d'un concurs a l'Instagram del Centre Comercial, participaran en un Meet&Greet previ a l'acte




El músic, compositor i cantautor català Nil Moliner serà aquest dijous 28 d’octubre a la plaça del Foc de l’Espai Gironès per presentar el seu últim treball  “Un secreto al que gritar”  i firmar exemplars del nou disc. L’acte , organitzat conjuntament pel Centre Comercial i Fnac, inclourà un petit concert de l’artista i les firmes es duran a terme en dos torns: un, a les 18h  i un altre, a les 19h.

Donat que l’aforament és limitat, per assistir-hi és necessari fer la inscripció prèvia a través d’aquest enllaç: https://www.fnac.es/NIL-MOLINER-UN-SECRETO-AL-QUE-GRITAR/cp8567/w-4

Abans de la firma del seu nou disc, el cantant participarà en un Meet&Greet amb sis persones que s’hauran escollit a través d’un sorteig a l’Instagram de l’Espai Gironès i al qual s’hi pot participar fins a les 12h d’aquest dimarts 26 d’octubre.

Nil Moliner publica el seu segon disc "Un secreto al que gritar" després d'aconseguir convertir-se en un dels artistes més destacats del panorama musical actual i aconseguir arribar al disc d'or amb el seu àlbum debut "Bailando en la batalla".

En aquest segon treball, Nil Moliner ens revela els seus secrets a través de les cançons, aquelles que l'han acompanyat durant els últims anys, i que, a poc a poc, ha anat polint perquè expliquessin bé aquesta part oculta que ara vol mostrar. Un disc molt personal en el qual es despulla cançó rere cançó, oferint el seu costat més emotiu i punyent, així com el més èpic i enèrgic.

A la firma dels exemplars del nou treball de Nil Moliner  s’hi podrà accedir mostrant el tiquet de compra del disc en qualsevol botiga Fnac o fnac.es.

Aquesta acció s’emmarca en les que habitualment dur a terme l’Espai Gironès per col·laborar amb la cultura  i acostar-la al Centre Comercial;  i poder donar suport amb aquestes accions als músics del país.


Autor: Redacció


#espaigirones


#espaigirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...