Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge i Sant Antoni

El 'Súper Sou' de Cap de Setmana de l'ONCE reparteix 200.000 euros a Calonge

Baix Empordà  -  25/10/2021  -  14:11

L'ONCE ha repartit 200.000 euros a Calonge, al sorteig del 'Súper Sou' de Cap de Setmana de dissabte 23 d'octubre




Manuel Canóniga, agent venedor dels jocs responsables de l'Organització, és qui ha portat la sort a Calonge des del seu punt de venda situat al Carrer Rutlla, núm. 22. Manuel, persona amb discapacitat com tots els venedors de l'ONCE, va vendre 10 cupons premiats amb 20.000 euros cadascú, en total 200.000 euros.
 

Calonge pertany administrativament a l'agència de l'ONCE a Girona, que presta serveis personalitzats a 346 afiliats i afiliades i compta amb 132 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.Enguany, l'ONCE ja ha repartit més de 40 milions d'euros en premis a Catalunya.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.500 d'ells a Catalunya, que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l'instant el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l'ONCE (www.juegosonce.es) i establiments col·laboradors autoritzats. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l'ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones.

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del seu disseny fins a la seva comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures. L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els més exigents sistemes d'avaluació i seguiment definits per l'Associació Mundial de Loteries i l'Associació Europea de Loteries i Totos d'Estat.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...