Notícies més llegides




La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Una matinal 'depaRIUre' a Sant Joan les Fonts!

La Garrotxa  -  25/10/2021  -  12:29

El proper diumenge 14 de novembre, entre les deu del matí i les dues del migdia es representaran tres espectacles a l'aire lliure




Amb aquesta expressió tan garrotxina Sant Joan les Fonts obre les portes al riure, al passar-ho bé a través d'espectacles carregats de bon humor. El proper diumenge 14 de novembre, entre les deu del matí i les dues del migdia es representaran tres espectacles a l'aire lliure. El lloc escollit és la zona coneguda localment com el pedreguet, situada a l'entorn del pont medieval.

Les companyies seleccionades per aquesta matinal són la Cia Toti Toronell, Teatro sobre Ruedas i Roi Borrallas.

La matinal començarà a les 10.32 h amb Bibelula, un espectacle on en Toti Toronell desplega un univers surrealista, es deixa endur per les emocions i ens convida a viatjar amb ell, per un espectacle sense solta ni volta.

Seguidament, a les 11.48 h serà el torn de Teatro sobre Ruedas, amb Ambicions: una dona violinista ens vol oferir un concert, un concert desconcertant, ple d'humor i poesia, l'ambició la porta a desplegar tot el seu armament violinistic i ens demostra que en realitat... el tamany si que importa!

I per acabar, a les 12.46 h Roi Borrallas presentarà Solo. Què hi ha després de la funció? Com cada dia, el pallasso ha acabat la seva funció i l'espectacle ha estat un èxit! Ha de tornar a la seva realitat, tocar de peus a terra... però aterrar després d'una funció a vegades no és tan fàcil.

L'accés al recinte i poder veure aquests tres espectacles (els que vulgueu) té un cost de 2€ per persona. Si voleu assegurar la plaça cal fer la inscripció a shorturl.at/boDM6 o trucar a ajuntament 972 29 00 52

La matinal depaRIUre es localitza en un espai molt santjoanenc, sota l'oficina de turisme de ca l'Esquirolet, al costat de la zona on van confluir tres colades de lava i del riu Fluvià. Així, el nom depaRIUre honora tant el patrimoni del municipi, el riu, com les emocions del riure.

La Matinal depaRIUre l'organitza l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts i Laitrum, amb el suport de la Generalitat i la Diputació de Girona.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...