Notícies més llegides





Actualitat Girona


Girona

L’Ajuntament de Girona instal·la el primer parc infantil íntegrament accessible de la ciutat a la plaça de Josep Pla

Actualitat Girona  -  22/10/2021  -  14:28

Els elements que hi havia fins ara es van retirar juntament amb el paviment de cautxú perquè es trobaven en mal estat de conservació


Jocs plaça de Josep Pla

Jocs plaça de Josep Pla



L’Ajuntament de Girona ha instal·lat jocs infantils inclusius a la plaça de Josep Pla amb l’objectiu de fer-los aptes per a tots els nens i nenes i, alhora, millorar-ne la seguretat. Els jocs que hi havia fins ara es van retirar juntament amb el paviment de cautxú perquè es trobaven en mal estat de conservació, si bé no suposaven un perill per a les persones usuàries. La renovació dels jocs va començar aquesta setmana i acabarà dilluns vinent, quan els infants ja podran fer-ne ús. Aquest serà el primer parc infantil íntegrament accessible de la ciutat, adaptat a infants amb discapacitat.

El nou parc comptarà amb gronxadors adaptats; elements de multijocs, un dels quals disposarà de rampa d’accés; molles d’integració i panells lúdics, a més de tobogans, rocòdroms o una xarxa de grimpar, entre d’altres.

El consistori té previst renovar progressivament totes les zones de jocs infantils de la ciutat a mesura que es facin malbé, i substituir alguns dels elements antics per jocs accessibles. També compten amb jocs inclusius totes les àrees  infantils noves que s’instal·len al municipi. Per ara, s’està estudiant la renovació dels jocs de la pujada de la Torrassa, de la plaça de Tomàs Baraut i Obiols, i dels carrers del Riu Freser i del Pla Guillem.

Des de l’Ajuntament de Girona estem treballant perquè tots els infants puguin jugar plegats, sense que importi com siguin de diferents, i en un mateix espai en què cap nen o nena quedi apartat. Per això anirem actualitzant tots els parcs infantils amb elements que pugui fer servir tothom”, ha destacat la regidora de Mobilitat i Via Pública del consistori, Marta Sureda.

Actualment, Girona disposa d’un total de 111 parcs infantils, dels quals 15 tenen un paviment accessible entre la vorera i els elements de joc, ja sigui cautxú o sauló compactat, i 64 tenen algun element inclusiu.

L’actuació s’ha adjudicat a l’empresa HPC Ibérica SA per un import de 61.281,33 euros (IVA inclòs).


Autor: Redacción


#girona


#girona






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...