Notícies més llegides





La Selva


Sant Hilari Sacalm

L'oposició de Sant Hilari denuncia l'ús partidista que fa l'equip de govern de les xarxes socials institucionals

La Selva  -  22/10/2021  -  09:51

L'oposició ha informat que la queixa es focalitza en les publicacions on es pot veure un cartell d'un acte amb un únic logotip; el del Partit Independent de les Guilleries


Ple Sant Hilari Sacalm

Ple Sant Hilari Sacalm



L'oposició considera "inacceptable" i "de manca de sentit democràtic" que l'equip de govern format pel Partit Independent de les Guilleries (PIG) hagi utilitzat les xarxes socials de l'Ajuntament per promocionar un acte propi del partit i li demana explicacions.

"Tothom té clara la importància de les xarxes socials com a mitjà de comunicació, ara bé, quan aquestes s'fan ús per fer ressò d'actes totalment partidistes, les lliçons de moralitat que normalment dóna l'equip de govern queden al no-res", han afirmat els portaveus d'ERC i JxSHS.

L'oposició ha informat que la queixa es focalitza en les publicacions on es pot veure un cartell d'un acte amb un únic logotip; el del Partit Independent de les Guilleries. I, paral·lelament, a Instagram apareix una imatge amb tots els membres de la formació política i no només amb els regidors de govern, tal com es vol vendre a l'escrit que acompanya la publicació.

A més, l'acte que s'anuncia es va sol·licitar amb una instància firmada pel Partit Independent de les Guilleries. "Una mostra més que argumenta que no és un acte de l'ajuntament sinó de la formació", indiquen Xevi Prat i Núria Navarro.

"Aquest ús interessat i mala praxis de la gestió del que ha de ser un canal d'informació neutre i públic provoquen la degradació de les institucions i la desafecció de la gent vers la política i ver les informacions oficials que s'haurien de publicar en aquestes xarxes", ha afegit

Els portaveus consideren que aquest contingut "no hauria d'haver tingut més rellevància que la informació de la resta d'entitats de Sant Hilari i afegeixen que genera un greuge comparatiu envers les altres formacions."

El Partit Independent de les Guilleres es descriu com a "grup municipalista" tot i que forma part del grup dels Independents de la Selva amb representació al Consell Comarcal (cinc representants) i a la Diputació de Girona (una representant), amb uns estatuts i una jerarquia com a formació. "El PIG acostuma a fer bandera de la transparència i les bones praxis tot i que amb accions com la que s'està denunciant es denota la manca d'ètica i professionalitat en la forma de liderar el municipi", han conclòs Prat i Navarro.


Autor: Redacció


#santhilari


#santhilari






Comentaris (1)

Eduard Carrillo 2021-10-22 20:30:06

Haver guanyat les eleccions ens dona dret a fer servir les xarxes socials al servei del PIG!



La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...