Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

El Banc dels Aliments de Girona busca voluntaris pel Gran Recapte

+ Notícies  -  14/10/2021  -  14:25

El recapte serà del 19 al 27 de novembre a través de donacions virtuals




El Banc dels Aliments de Girona vol incorporar 1.500 voluntaris per informar de la campanya del Gran Recapte d'enguany, que tindrà lloc entre els dies 19 i 27 de novembre en els prop de 400 establiments de la demarcació de Girona.

La 13a edició del Gran Recapte, impulsada pels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya, tornarà a ser de naturalesa digital i la recollida física d'aliments als supermercats, mercats municipals i botigues del petit comerç d'alimentació es transformarà de nou en donacions virtuals. Els voluntaris seran presents als supermercats els dies 19 i 20 de novembre per informar sobre com es podran fer les donacions.

Tots els interessats en participar en el Gran Recapte a la província de Girona podran inscriure's al formulari que trobaran al lloc web del Banc dels Aliments de Girona (www.bancdelsalimentsgirona.org). L'únic requisit per fer-se voluntari és ser major de 16 anys.

Des de la irrupció de la Covid-19, els Bancs dels Aliments han hagut d'afrontar un augment exponencial de la demanda d'aliments i el nombre de persones receptores ha incrementat un 30% des del gener de 2020. Actualment, el Banc dels Aliments de les comarques de Girona proporciona aliments a unes 90 entitats socials de tota la demarcació, a través de les quals contribueix a les necessitats alimentàries de més de 46.000 persones.


Autor: Redacció


#bancaliments #girona


#bancaliments #girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...