Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Neix la Comissió per la Llengua d'Olot i la Garrotxa

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  11/10/2021  -  08:59

La voluntat d'aquesta nova associació és potenciar la coordinació entre tots els organismes per millorar el servei que ofereixen




  La Comissió per la Llengua d'Olot i la Garrotxa es va constituir oficialment el passat 1 de juliol de 2021, i el dilluns 4 d'octubre es va portar a terme la primera reunió de la Comissió, a la sala de plens de l'Ajuntament d'Olot.

L'entitat s'emmiralla en la Comissió de les Comarques Gironines, en funcionament des del 1995 i que té el mateix objectiu: afavorir que els organismes i entitats que treballen per al foment o l'ensenyament de la llengua catalana es complementin perquè la feina sigui més efectiva i els recursos, més rendibles.

Aquesta Comissió per la Llengua d'Olot i la Garrotxa és la segona de la demarcació gironina i és, de fet, un òrgan de gestió que aglutina nou organismes diferents, alguns de caràcter social i d'altres que pertanyen a l'administració local. Hi és representada l'Àrea de Cultura i Ensenyament de l'Ajuntament d'Olot, l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa, el Centre de Formació d'Adults, representants LIC del Departament d'Ensenyament, el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa, Càritas Garrotxa, Òmnium Cultural Garrotxa i el Servei de Català d'Olot-la Garrotxa del Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL).

La voluntat d'aquesta nova associació és potenciar la coordinació entre tots els organismes per millorar el servei que ofereixen. Alhora, s'han marcat com a prioritat la unió d'esforços, compartir informació i treballar col·laborativament per a la llengua catalana. D'aquesta gestió col·laborativa està previst que sorgeixin actuacions conjuntes que afavoriran, sens dubte, la dinamització del català en tots els sectors de la societat garrotxina.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...