Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Els treballs d’asfaltatge obligaran a tallar la circulació a Girona d’un tram del carrer de Barcelona durant quatre dies

Actualitat Girona  -  08/10/2021  -  15:54

Es tracta del punt comprès entre la rotonda del Mas Gri i el carrer de Martí Sureda i Deulovol




Els treballs d’asfaltatge obligaran a tallar la circulació de vehicles del carrer de Barcelona durant quatre dies, en el tram comprès entre la rotonda del Mas Gri i el carrer de Martí Sureda i Deulovol. Des de demà, dia 9 d'octubre, a les 8 h i fins al dimarts 12 d'octubre a les 18 h els vehicles no podran circular per aquest punt de la xarxa viària.

En concret, s’asfaltarà el tram del carrer de Barcelona que va des de la rotonda fins al carrer del Riu Muga, just davant la nova Clínica Girona. Durant aquests dies, no es podrà estacionar en aquest indret. 

Per tal d’afectar el mínim possible la circulació de vehicles s’ha optat per dur a terme els treballs durant el cap de setmana enllaçant amb el pont del 12 d’octubre, ja que el volum de trànsit durant els dies festius és menor. Les obres van a càrrec de la Clínica Girona.  

Pel que fa a la mobilitat, la circulació de vehicles procedent del centre de la ciutat es desviarà cap al carrer de Martí Sureda i Deulovol, i la procedent de Barcelona es desviarà cap al carrer de Reggio Emilia. Els automòbils dels carrers del Riu Fluvià, de Joan Alsina i Hurtós i de Sant Miquel podran desembocar al carrer de Barcelona, però només podran dirigir-se cap al centre de la ciutat.

L’L2 del bus urbà desviarà el seu recorregut passant pel carrer del Migdia i utilitzarà de forma provisional les parades de l’L10. Totes les parades de l’L2 compreses entre la rotonda del Mas Gri i el carrer de Martí Sureda i Deulovol quedaran anul·lades.

D’altra banda, del diumenge al dimarts es duran a terme unes obres de reparació del ferm al carrer d'Ultònia, entre Tomás de Lorenzana i Sant Antoni Maria Claret. Aquests treballs impediran el trànsit en aquest punt  i impossibilitaran l’accés als guals entre els números 10-14 i 17-21. En aquest cas, les obres van a càrrec de l’empresa Rubau Tarrés SAU i s’emmarquen dins un paquet on hi ha inclosos 7 carrers més de la ciutat, que tenen un cost conjunt de 93.787,78 euros (IVA inclòs).

Els vehicles es desviaran pel carrer de la Rutlla, en sentit sud, i pel carrer de Tomàs de Lorenzana, en sentit nord. Pel que fa als automòbils provinents de la ronda de Sant Antoni Maria Claret, quan arribin al carrer d'Ultònia, hauran de girar cap a l’esquerra en direcció a la rotonda de la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba. El tram de la ronda de Sant Antoni Maria Claret, entre el carrer de Joan Maragall i d'Ultònia tindrà restringit el trànsit de vehicles, només es podrà accedir als guals i als comerços.

També es veuran afectades les línies de bus L1 i L11. Ambdues línies substituiran les parades del carrer del Migdia (entre Tomás de Lorenzana i Emili Grahit) per parades als carrers de la Rutlla i de Joan Maragall.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...