Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Comença el procés participatiu per decidir els usos de tres espais de Sant Miquel - Les Tries d'Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  26/09/2021  -  22:41

Coincidint amb les festes de Sant Miquel, s'han organitzat caminades i punt informatiu per recollir les primeres impressions de les veïnes i veïns




Aquest cap de setmana, coincidint amb les festes de Sant Miquel, s'ha iniciat el procés participatiu per definir els usos de tres espais de la zona de Sant Miquel i Les Tries: la plaça de Sant Miquel, l'espai intervolcànic i la zona de les Mates. Aquesta actuació s'emmarca en el procés participatiu iniciat l'any 2014 al barri de Sant Miquel Les Tries del qual en va sorgir el PIAM, el pla que determina accions a mitjà i llarg termini per tal de crear un barri més amable i habitable i fer-lo més actiu i atractiu.

El Consell de barri ha decidit aquest any posar l'èmfasi en recollir quines necessitats tenen els dos barris en relació a l'espai públic i "per tal que veïnes i veïns puguin fer propostes per determinar quins usos han de tenir tres espais concrets: la plaça de Sant Miquel, l'espai intervolcànic i la zona de les Mates" ha explicat la regidora de Participació de l'Ajuntament d'Olot, Imma Muñoz.

Aquest procés participatiu ha arrencat amb dues activitats aprofitant el cap de setmana de festes del barri: unes caminades i un estand situat a la plaça de Sant Miquel per recollir les primeres impressions a peu de carrer. Voltes Cooperativa d'Arquitectura i Ichik s'encarreguen de la dinamització d'aquest procés que ha començat aquest dissabte i diumenge. Segons ha explicat Albert Aira, "hem preparat una sèrie de dinàmiques perquè hi pugui participar el veïnat (adults, joves, infants...) a les quals hem situat uns plànols per recollir les opinions sobre els futurs usos, les problemàtiques i les oportunitats d'aquests espais a l'hora de la seva transformació".

A més de les activitats d'aquest cap de setmana, d'ara fins a final d'any hi hauran propostes en diversos formats que permetran arribar al màxim de persones i que serviran per recollir actuacions de millora dels tres espais.

A més del procés participatiu, el Consell de barri ha acordat també dues actuacions més: continuar amb el festival de teatre social Entranyes (es durà a terme el penúltim cap de setmana d'octubre i la d'aquest 2021 ja serà la tercera edició) i un projecte de millora de la zona de vora riu, des de la zona de la plaça Palau fins a les Tries. Aquest projecte es definirà també amb entitats, veïns i veïnes i equips tècnics municipals durant aquesta tardor.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...