Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge i Sant Antoni

Els veïns i veïnes de Calonge i Sant Antoni plantegen una cinquantena de propostes per millorar tres barris

Baix Empordà  -  16/09/2021  -  15:54

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni recull, per quart any, consultes als barris de Puigsapera, Sant Antoni Est i l'Example, i els serveis tècnics municipals en valoraran la viabilitat




Els veïns i les veïnes de Calonge i Sant Antoni han realitzat una cinquantena de propostes en la quarta edició de les Consultes de Barri, un procés participatiu impulsat per la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. Els debats s'han repartit en dues sessions, la segona de les quals es va celebrar ahir, 15 de setembre, al Palau Firal, per a veïns i veïnes de Puigsapera i Sant Antoni Est. El primer, es va convocar el dia 8 al barri de l'Eixample i totes les propostes seran analitzades pels serveis tècnics municipals, que a les properes setmanes valoraran la seva viabilitat tècnica i econòmica.

Entre les propostes que s'han recollit a Puigsapera i Sant Antoni Est hi ha les de regular i reduir més el trànsit, limitar la velocitat i l'aparcament en algunes zones. També s'ha sol·licitat més periodicitat en la recollida de rebuig en certs sectors. Aquests suggeriments s'afegeixen els que es van proposar a l'Eixample i que feien referència a canviar l'horari de recollida d'escombraries, trobar solucions als problemes sobre el manteniment de la riera, les diferents reformes a efectuar al paviment i la possibilitat de tenir un espai/plaça de zona verda.

Mercè Orduña, regidora de Participació Ciutadana, explica que "estem molt satisfets per la resposta que ha tornat a tenir les Consultes de Barri, creiem que és una bona manera per conèixer de primera mà les necessitats dels veïns i de les veïnes i recollir propostes de millora per als barris. N'hem recollit de molt interessants i al desembre explicarem quines s'han pogut validar i es podran executar".

Les Consultes de Barri s'han enfocat en temàtiques com Medi Ambient, Enllumenat, Aigua, Residus, Via Pública, Parcs, Mobilitat, Accessibilitat, Seguretat, Oci, Manteniment, Jardineria i Comunitat. Abans d'acabar l'any, els veïns i les veïnes seran convocats novament per l'Ajuntament en una sessió de retorn on se'ls traslladarà, d'una banda, quines propostes no s'han pogut validar, indicant els motius, i d'altra banda, aquelles que han estat validades i que es podran portar a terme.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...